حجتالاسلام والمسلمین علیرضا پیروزمند، قائم مقام فرهنگستان علوم اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به آموزش و ترویج سبک زندگی اسلامی از طریق شبکههای ارتباطی و اجتماعی غربی در فضای مجازی گفت: تا زمانی که نتوانسته باشیم ابزارها و فناوریهای قابل رقابتی را جایگزین کنیم باید از همین ابزار فضای مجازی استفاده حداکثری را داشته باشیم.
غالباً ما برنده این میدان نیستیم
وی افزود: گاهی اوقات ما قصد انتشار حرفهای خود را با استفاده از ابزار موجود در شبکههای اجتماعی داریم، اگر چه این یک کار حداقلی است اما در همین کار حداقلی نیز غالباً ما برنده این میدان نیستیم چرا که در کنار حرف ما، دهها و صدها حرف دیگر وجود دارد که حرفهای ما را تحت الشعاع قرار میدهد.
عبور از مسیر آلوده برای رسیدن به محیطی سالم
قائم مقام فرهنگستان علوم اسلامی تصریح کرد: در میدان مجازی حال حاضر حتی کاربران مختص خود ما هم برای اینکه به حرف ما دسترسی پیدا کنند، زمانی که وارد این شبکهها میشوند مجبور خواهند بود از مسیر آلودهای عبور کنند که در این مسیر آلوده، پردههای دیگر نمایش کار آنها را ساخته است.
باید فعالیت میانه را در شبکههای مجازی انجام دهیم
پیروزمند خواستار ایجاد یک شبکه اطلاعاتی مرجع و سالم داخلی، درون شبکه مجازی خارجی شد و گفت: باید بهگونهای در این شبکهها فعالیت کرد که اگر کسی بخواهد به اطلاعات اسلامی، قرآنی و آموزشی در حوزههای زندگی اسلامی دسترسی پیدا کند، مجبور نباشد که مجموعه اطلاعات دیگران را جستوجو کند تا به اطلاعات سالم و مفید ما برسد.
فعالیتهای گسترده برای سالمسازی جریان مجازی
قائم مقام فرهنگستان علوم اسلامی افزود: به هر میزانی که بتوانیم فعالیتهای اسلامی و قرآنی را در درون شبکههای اجتماعی و ارتباطی خارجی گستردهتر انجام دهیم، طبیعتاً میتوانیم یک جرایان سالمتر اطلاعات را در درون این شبکهها ایجاد کنیم.