
حجتالاسلام والمسلمین سلیمانی، معاون فرهنگی ـ اجتماعی اداره اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، با اشاره به درخشش بانوان کرمانشاهی در مسابقات سراسری ابتهال که در آبادان برگزار شد، گفت: ادارهکل اوقاف و امورخیریه استان توانسته است در طول سه سال گذشته در راستای طرح تربیت حافظان عملکرد مناسبی داشته باشد.
وی با اشاره به این مطلب که طرح حافظان قرآن در سراسر کشور از سوی رئیس سازمان اوقاف و امورخیریه با عنایت به دستورات مقام معظم رهبری اجرا شده است، افزود: بنابر فرمایش مقام معظم رهبری باید 10 تا 15 میلیون حافظ قرآن در کشور وجود داشته باشد.
حجتالاسلام سلیمانی عنوان کرد: اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه نیز توانسته در مسیر طرح مذکور عملکرد مناسبی داشته باشد.
معاون فرهنگی ـ اجتماعی اداره اوقاف و امورخیریه استان کرمانشاه در پایان با اشاره به برگزاری آئین قرعهکشی برترینهای طرح تربیت حافظان و همایش تجلیل از نخبگان قرآنی که هفته گذشته در این استان برگزار شد، ادامه داد: در این مراسم از برگزیدگان مسابقات قرآنی برتر کشوری با اهدای لوح و جوایزی تقدیر بهعمل آمد و برترینهای دومین دوره طرح تربیت حافظان قرآن استان کرمانشاه نیز مشخص شدند.