کد خبر: 1412615
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۵
سرهنگ علی درویشی خبر داد:

شرکت ۷۲۰۰ نفر زائر بوشهری در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)

گروه اجتماعی: دبیر اجرایی ستاد بیست و پنجمین سالگرد ارتحال امام(ره) استان بوشهر از شرکت هفت هزار و دویست نفر زائر بوشهری در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)در قالب ۱۶۱ کاروان خبر داد.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از بوشهر، سرهنگ علی درویشی، دبیر اجرایی ستاد بیست و پنجمین سالگرد ارتحال امام(ره) استان بوشهر و مسئول قرارگاه شهید حسین فهمیده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر با بیان اینکه اولین کاروان ارتحال، یازدهم خردادماه اعزام خواهند شد، اظهار کرد: امسال هفت هزار و دویست نفر از استان بوشهر در قالب 161 کاروان در مراسم ارتحال امام خمینی(ره) در تهران شرکت می‌کنند که اولین کاروان 150 نفری در قالب سه کاروان صبح یازدهم خردادماه از ساعت 7 از جزیره به مرقد پیر جماران اعزام می‌شوند.



دبیر اجرایی ستاد بیست و پنجمین سالگرد ارتحال امام(ره) استان بوشهر افزود: هزار و دویست نفر از شهرستان دشتستان در قالب 24 کاروان، هزار و پانصد نفر از شهرستان بوشهر در قالب 30 کاروان، ششصد نفر از شهرستان جم در قالب 15 کاروان، دویست و پنجاه نفر از شهرستان دیر در قالب 5 کاروان، سیصد نفر از شهرستان دیلم در قالب 6 کاروان، پانصد نفر از شهرستان کنگان در قالب 10 کاروان، پانصد نفر از شهرستان گناوه در قالب 10 کاروان، صد و پنجاه نفر از جزیره خارگ در قالب 3 کاروان، پانصد نفر از شهرستان دشتی در قالب 10 کاروان، سیصد نفر از شهرستان تنگستان در قالب 6 کاروان، نهصد و پنجاه نفر از شهرستان عسلویه در قالب 18 کاروان، نهصد نفر از نیروها و عوامل اجرایی قرارگاه شهید حسین فهمیده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر به تهران اعزام می‌شوند.



درویشی اضافه کرد: بر پایه برنامه‌ریزی‌های انجام شده کاروان‌های استان بوشهر سیزدهم خردادماه در تهران توسط عبدالرضا مطاف استقرار می‌یابند و در مراسم سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی، رئیس‌جمهور شرکت می‌کنند.



درویشی افزود: در 14 خردادماه نیز مردم انقلابی استان بوشهر به همراه مشتقان و علاقه‌مندان به بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی از سراسر کشور در مراسم سالگرد ایشان پای سخنرانی ولی‌ امر مسلمین جهان آیت‌الله امام خامنه‌ای می‌نشینند و با ایشان و آرمان‌های انقلاب تجدید پیمان می‌کنند.



مسئول قرارگاه شهید حسین فهمیده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر ادامه داد: کاروان‌های اعزامی از استان بوشهر از حرم‌های حضرت معصومه(س) و احمد بن‌موسی(ع) شاهچراغ و مسجد مقدس جمکران نیز زیارت می‌کنند.



دبیر اعزام کاروان‌های استان بوشهر برای شرکت در بیست‌ و پنجمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) بیان کرد: در هر کاروان یک روحانی حضور دارد و بسته‌های فرهنگی میان زائران حرم پیر جماران توزیع می‌شود و تلاش ما بر این است که اولی‌ها و نسل جوان را به مراسم ارتحال اعزام کنیم که تاکنون نرفته‌اند.



وی گفت: به منظور تأمین امنیت زائران، نیروهای امنیتی و امدادی کاروان‌ها را همراهی می‌کنند و قرارگاه شهید حسین فهمیده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر مسئولیت اعزام ستاد ارتحال زائران کاروان‌ها را به عهده دارد.



وی در پایان سخنان خود در این زمینه یادآور شد: امسال کاروان ناحیه بوشهر بیشترین و کاروان ناحیه خارگ کمترین جمعیت اعزام را دارند.

captcha