کد خبر: 1412716
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۱
نبی‌لو خبر داد:

پیش‌بینی جمع‌آوری بیش از ۳۵۰ میلیارد تومان زکات در سال جاری

گروه اجتماعی: دبیر ستاد احیای زکات کشور از پیش‌بینی جمع‌آوری بیش از ۳۵۰ میلیارد تومان زکات در سطح کشور خبر داد.

حسین نبی‌لو، دبیر ستاد احیای زکات کشور در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: احیای فریضه زکات از الویت‌های نهادهای مرتبط با این آموزه‌ دینی است و ضروری است تا با برگزاری مراسم‌ها و جلسات متعدد در سراسر کشور پرداخت زکات و احیای این مهم را به واسطه آگاهی بخشی افزایش دهیم.

برنامه‌های تشویقی و آموزشی برای احیای زکات

وی به برنامه‌های تشویقی و آموزشی برای احیای زکات اشاره و افزود: جلسات چهره به چهره با مردم، استفاده از ظرفیت مبلغین و روحانیون، برگزاری دوره‌های توجیهی و آموزش تخصصی برای کشاورزان و واجدین شرایط زکات و اطلاع رسانی مطلوب به مردم از محورهای برنامه‌های ستاد احیای زکات برای توسعه این فریضه الهی است.

جمع‌آوری 350 میلیارد تومان زکات

دبیر ستاد احیای زکات با اشاره به برنامه مصوب شورای مرکزی زکات برای جمع‌آوری زکات کشور، گفت: با توجه به نام‌گذاری سال جاری پیش بینی شده است که امسال بیش از 350 میلیارد تومان زکات در سطح کشور جمع‌آوری شود.

وی با اشاره به هزینه کرد زکات جمع‌آوری شده در سطح کشور بیان کرد: زکات جمع‌آوری شده در بخش‌های رفع نیاز نیازمندان، درمان، مسکن محرومان، جهیزیه به نوعروسان و کمک به فقرا هزینه می‌شود.

برای عمران و آبادانی روستاها 200 میلیارد تومان هزینه خواهد‌شد

نبی‌لو ابراز کرد: طی برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته مقرر شد از کل مبلغ جمع‌آوری شده زکات کشور 200 میلیارد تومان برای عمران و آبادانی روستاها هزینه شود تا افراد روستایی با مشاهده تاثیرات پرداختن به این فریضه دینی مروجین خوبی برای پرداخت زکات در بین افراد باشند.

دبیر ستاد احیای زکات از آغاز اجرای پنج هزار پروژه روستایی خبر داد و تصریح کرد: ساخت و بازسازی مساجد روستایی، ساخت و تجهیز کتابخانه‌ها، ساخت خانه زکات، توسعه برنامه و طرح‌های برق‌رسانی و آبرسانی به مناطق محروم و کم‌برخوردار از پروژه‌هایی است که از محل دریافت زکات طراحی و در حال اجرایی شدن است.

ترویج زکات در راه توسعه و آبادانی مناطق محروم

نبی‌لو از همه اقشار دعوت کرد تا در این راه ستاد احیا را یاری رسانده و با ترویج زکات در راه توسعه و آبادانی مناطق محروم و روستایی گام‌های خوبی را بردارند.

وی اظهار کرد: جامعه مطلوب جامعه دینی است که همه احاد آن نسبت به پرداختن به آموزه‌های دینی احساس مسئولیت می‌کنند و اگر بپذیریم که با توجه به آموزه‌های دینی می‌توانیم راه سعادت را بپیماییم قطعاً می‌توانیم برای تحقق فرهنگ دینی در کشور و دیگر جوامع الگویی مناسب باشیم.

captcha