به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، بیانیه هیئت داوران سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن جمهوری اسلامی ایران در مراسم اختتامیه این دوره از مسابقات که هماکنون در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی در حال برگزاری است توسط ابوالفضل علامی، قرائت شد.
در بیانیه هیئت داوران این دوره از مسابقات بینالمللی قرآن جمهوری اسلامی ایران آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
خداوند متعال را شاکریم که بار دیگر توفیق خدمتگزاری به گرانبهاترین میراث نبی مکرمش را در ایام با برکت نزول وحی و عید مبعث که بزرگترین عید و روز دوستی و اتحاد مسلمین است با برگزاری سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی جمهوری اسلامی ایران به ما عطا نمود.
هیأت داوران این دوره از مسابقات ضمن شکرگزاری جهت توفیق حضور در این رویداد بزرگ قرآنی جهان اسلام و قدردانی از رهنمودهای عالمانه و قرآنی رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی و مسلمین جهان نکاتی چند پیرامون این دوره از مسابقات را اعلام میدارد:
1ـ هیأت داوران این دوره از مسابقات، قرآن کریم را به عنوان تنها کتاب هدایت و نسخه حیاتبخش بشریت و همچنین محور اتحاد و دوستی پیروان پیامبر عظیم الشأن اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) دانسته و تنها راه عزت و اقتدار مسلمین جهان را بازگشت به قرآن و تمسک به مفاهیم رفیع آن و عمل به آموزههای این معجزه جاوید الهی میداند.
2ـ برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران از نظر هیئت داوران این دوره، مصداقی برای حقمحوری، عدالتجویی و فرصتی برای رقابت و تعاملی سازنده بین مسلمانان جهان جهت دستیابی به آرمانهای مشترک مبتنی بر تعالیم وحدت آفرین قرآن کریم است.
3ـ نظم و انسجام در مدیریت فنی و همچنین سطح کیفی شرکتکنندگان و رقابت تنگاتنگ آنان در مراحل نیمه نهایی و نهایی وجه تمایز این مسابقات با دیگر مسابقات بینالمللی است که موجب شگفتی و تحسین هیئت داوران نیز شده است.
4ـ حضور نمایندگان نخبه قرآنی 71 کشور از 5 قاره جهان بیانگر استقبال چشمگیر مسلمانان جهان از دعوت جمهوری اسلامی ایران و نشان از اعتبار و جایگاه علمی و فنی این مسابقات در بین مسابقات دیگر کشورها است.
5ـ هیئت داوران این دوره، آئیننامه داوری مسابقات جمهوری اسلامی ایران و استفاده از ابزار رایانه ای در مراحل مختلف مسابقات و ایجاد سهولت در امر قضاوت را یکی دیگر از عوامل برتری جایگاه این مسابقات و تجربه بینظیری جهت ارتقای دانش فنی خویش میدانند.
6ـ هیئت داوران از توجه همه جانبه مسئولان برگزاری مسابقات به ابعاد مختلف در برنامهریزی این حرکت عظیم قرآنی و استفاده از فرصت پیش آمده در راستای تأثیرگذاری حداکثری فرهنگی و اجرای برنامههای مهمی از قبیل همایش بینالمللی پژوهشهای قرآنی، دوره های آموزشی، همایش تجلیل از بانوان فعال قرآنی و ارائه دستاوردهای قرآنی کشور در نمایشگاه قدردانی کرده و یکی دیگر از ویژگیهای این دوره از مسابقات را غنای فرهنگی و محتوای علمی برنامهها میداند.
7ـ نظم و هماهنگی در اجرای دقیق برنامهها و برگزاری سه مرحلهای مسابقات حفظ و قرائت قرآن کریم و همچنین نشستهای توجیهی باعث ایجاد فرصتی بیشتر جهت ارائه فن و هنر قرائت متسابقین در شرایطی بدون استرس و برابر و موجب اجرای عادلانه مسابقات شد.
8ـ هیئت داوران این دوره از مسابقات ضمن تقدیر از فعالیتهای انجام گرفته جهت پوشش خبری رسانهای در سطح ایران ضرورت تلاش جدی برای انعکاس این رویداد عظیم قرآنی در سطح بین المللی را لازم میداند.
9ـ تحقیق هیئت داوران این دوره با تجربه حضور در دیگر مسابقات بینالمللی بر اساس موارد ذکر شده این مسابقات را بزرگترین رویداد قرآنی جهان اسلام دانسته و از سازمان اوقاف و امور خیریه به جهت برپایی با شکوه این مراسم قدردانی کرده و مرکز تخصصی قرآنی این سازمان را شایسته تقدیر میداند.
10ـ در پایان از درگاه خداوند رحمان و رحیم مسألت میکنیم تمامی مسلمانان سراسر جهان با بیداری روز افزون و اعتصام به حبل متین و بهرهگیری از انوار حیاتبخش آن و آگاهی هرچه بیشتر با معارف و آموزههای کلام وحی و رسالت پیامبر اعظم صلوات الله علیه به مصداق کریمه و «ما أرسلناک الا رحمه للعالمین» که همانا منادی رحمت، سعادت و همبستگی ابنای بشر است برای احیای اسلام ناب محمدی و معرفی چهره زیبای آن به همه انسان های جویای حقیقت مجاهدت کنند.