کد خبر: 1414036
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۲
منتخب مردم طبس در مجلس:

هزینه‌های پزشکی جانبازان پیگیری شود

گروه اجتماعی: اگر در بحث هزینه درمان و عدم پرداخت آن از سوی بنیاد شهید برای جانبازان مشکلی وجود دارد باید هرچه سریع‌تر رفع شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، محمدعلی عبدالله‌زاده، منتخب مردم طبس، بشرویه، فردوس و سرایان در مجلس شب گذشته، 12 خرداد در دیدار با جامعه ایثارگری و جانبازان شهرستان بشرویه تکلیف نظام و دولت را نسبت به حقوق ایثارگران و جانبازان بسیار پررنگ دانست و گفت: هرچند جانبازی با درصد بالا بسیار مهم است اما نباید در این بین به جانبازان زیر 25 درصد کم‌توجهی کرد.



وی بیان کرد: اگر در بحث هزینه درمان و عدم پرداخت آن از سوی بنیاد شهید برای جانبازان مشکلی وجود دارد باید هرچه سریع‌تر رفع شود.



در بحث آموزش رقابت نیز وجود داشته باشد



منتخب مردم طبس در مجلس بحث آموزش را موضوع مهمی دانست و عنوان کرد: باید در بحث آموزش رقابت نیز وجود داشته باشد و انگیزه آموزش و درس خواندن را نباید کمرنگ کنیم.



عبدالله‌زاده گفت: باید علاوه بر پرداخت هزینه دانشجویان در دانشگاه‌های آزاد، غیرانتفاعی و... به افرادی که در بحث دولتی نیز درس می‌خوانند به همان میزان و یا حتی بیشتر مبلغی پرداخت شود.



حجت‌الاسلام شمس‌الدین، امام جمعه بشرویه نیز در این دیدار ایثارگران و جانبازان را مثال ایثار و مقاومت دانست و افزود: جانبازان و ایثارگران نیروهای انقلابی و مؤمن در دوران هشت سال دفاع مقدس به‌عنوان یادگاران جبهه و جنگ محسوب می‌شوند و شهدای زنده ما هستند.



وی ادامه داد: ایثارگران با استقامت و صبر خود چه در اسارت و چه جانبازان ما که با مشکلاتی در حوزه سلامت و جسم خود دست و پنجه نرم می‌کنند به ما درس بصیرت و پایداری می‌دهند که باید قدردان آنان باشیم.



امام جمعه بشرویه بر پیگیری بحث هزینه‌های پزشکی جانبازان تأکید کرد و گفت: خدمت به این قشر از جامعه ستودنی است و هرچند کاری انجام دهیم در قبال خدمات آنان ناچیز است.



وی با اشاره به وجود اداره بنیاد شهید در بشرویه اظهار کرد: خوشبختانه با توجه به آمار بالای جانبازان و شهدا در بشرویه بنیاد شهید در شهرستان دارای اداره است که انتظار می‌رود بحث مکان برای این اداره در نظر گرفته و اعتبار مورد نیاز برای ساخت آن پیگیری شود.



محمدعلی مهدی‌نژاد، فرماندار بشرویه نیز در این دیدار با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی خدمات بسیار خوبی را ارائه کرده اما در بحث ایثارگران کوتاهی‌های شده است، بیان کرد: بیکاری فرزندان شهدا، جانبازان و ایثارگران مایه تأسف است که مسئولان نظام باید این مهم را بیشتر مورد توجه قرار دهند. باید شرایط به‌گونه‌ای ایجاد شود تا جانبازان برای هزینه درمان بیماری خود دغدغه مالی نداشته باشند.



فرماندار بشرویه از نماینده مجلس خواست تا برای پیگیری رفع مشکلاتی از قبیل عدم واگذاری زمین به جانبازان 25 درصد، بحث مسکن ایثارگران و هزینه‌های درمانی جانبازان تلاش کنند.



جانبازان و ایثارگران؛ اسوه صبر و استقامت



احمد عباسی، رئیس اداره بنیاد شهید بشرویه نیز در این نشست جانبازان و ایثارگران را اسوه صبر و استقامت دانست و گفت: جانبازان با وجود مشکلاتی که با آن دست و پنجه نرم می‌کنند اسوه‌ای از صبر و استقامت هستند.



وی به مشکلات این بخش از جامعه اشاره کرد و گفت: بحث درمان یک مشکل اساسی است که بنیاد شهید باید تمامی هزینه‌های درمان جانبازان، ایثارگران و خانواده آنان را پرداخت کند که متأسفانه به دلیل عدم تخصیص اعتبار این امر محقق نشده است.



رئیس اداره بنیاد شهید بشرویه پرداخت هزینه‌های آموزش عالی برای فرزندان جانبازان و ایثارگران توسط بنیاد را سبب دو برابر شدن جمعیت دانشجویی دانست و گفت: مشکل موجود کاهش انگیزه بین دانشجویان است؛ چرا که تلاش برای قبولی در دانشگاه دولتی کم می‌شود؛ لذا باید حداقل به دانشجویان دانشگاه‌های دولتی نیز مبلغی پرداخت شود.



عباسی گفت: متأسفانه به جانبازان زیر 25 درصد زمینی برای ساخت مسکن واگذار نشده؛ لذا با مشکل مسکن مواجه شدند که می‌طلبد این امر نیز پیگیری شود.

captcha