کد خبر: 1414080
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۵

احداث دو خانه عالم از اعتبارات سفر مقام معظم رهبری در اسفراین

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی اسفراین گفت: دو خانه عالم از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری به‌زودی در این شهرستان احداث می‌شود.

حجت‌الاسلام مجید بداریه، رئیس اداره تبلیغات اسلامی اسفراین‌ در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، اظهار کرد: دو خانه عالم که در روستاهای هدف شهرستان، مورد شناسایی قرار گرفت و مشخص شد که استعداد پذیرش را دارد، احداث می‌شود.
وی با ذکر اینکه این خانه‌های عالم از محل اعتبارات سفر پرخیر و برکت مقام معظم رهبری احداث می‌شود، افزود: این طرح‌ها تا دو ماه آینده مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.
وی در ادامه اظهار کرد: خانه عالم در روستای کلات و چهل حصار از توابع شهرستان اسفراین  احداث می‌شود که زمین ساخت خانه آنها از سوی خیران روستا واگذار شده است.
رئیس اداره تبیلغات اسلامی اسفراین اضافه کرد: این خانه‌های عالم به زیربنای 85 متر مربع  در زمینی به مساحت 220 متر بنا می‌شود.
حجت‌الاسلام بداریه ضمن تقدیر از دهیاری و  اهالی روستاهای ذکر شده، گفت: زمین جهت احداث از سوی اهالی این روستا‌ها واگذار شده است.

captcha