کد خبر: 1414133
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۲
گلریز تأکید کرد؛

همدلی عوامل تولید و علاقه مردم به امام راحل، رمز موفقیت سرود «دریغا ای دریغا»

گروه هنر: خواننده سرود «دریغا ای دریغا» که سال ۶۸ در فراق امام‌خمینی(ره) ساخته شد همدلی عوامل تولید و عشق و علاقه وافر مردم به بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران را رمز موفقیت این سرود دانست.

محمد گلریز، خواننده سرود «دریغا ای دریغا» در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در مورد دلایل توفیق این قطعه موسیقی که در فراق امام راحل تولید شد گفت: یکی از دلایل موفقیت این سرود در میان مردم مقطع زمانی بود که در آن تولید شد؛ به هر حال مردم با واقعه عظیمی مواجه شده بودند و آن غم از دست دادن رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی بود که همگی قلباً و روحاً به وجود الهی او تعلق خاطر داشتند.
وی گفت: در چنین شرایطی وقتی اثری با تمی سوگوارانه و با استفاده از موسیقی مارش تولید می‌شود، علیرغم کمی و کاستی که ممکن است به سبب فرصت کم تولید داشته باشد تجربه نشان داده است که قطعاً مورد توجه و اقبال مخاطب قرار خواهد گرفت.
گلریز تصریح کرد: البته یکی دیگر از عوامل اصلی توفیق این قطعه موسیقی، همدلی و همفکری بود که میان عوامل سازنده آن وجود داشت، به ویژه میان شاعر این قطعه سرود و آهنگساز آن که بدون کوچکترین چشم‌داشتی مالی و با عشق به مردم و انقلاب اسلامی این قطعه سرود را در زمانی بسیار کم چند روزه تولید و عرضه کردند.
خواننده خاطره‌انگیزترین سرودهای انقلابی در پایان با ابزار تأسف از اینکه در شرایط کنونی دیگر شاهد تولید آثار موسیقی ماندگار انقلابی نیستیم گفت: در این زمینه طی این سال‌ها کمتر سرمایه‌گذاری کرده‌ایم و در بحران فرهنگی که دچار آن شده‌ایم ذائقه شنیداری مردم به شدت تنزل پیدا کرده و متأسفانه آثاری فاقد هر گونه ارزش انقلابی تولید می‌شوند که مسئولان باید به فکر چاره باشند و با حمایت از تولیدات فاخر موسیقی جلوی این هجمه فرهنگی را بگیرند.

captcha