کد خبر: 1414733
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۶
در سال‌جاری؛

برپایی کارگاه‌های آموزشی مبارزه با نحله‌های انحرافی در کردستان

گروه اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان از تحت پوشش قرار گرفتن ۱۰۰۰ کردستانی در کارگاه‌های آموزشی مبارزه با نحله‌های انحرافی در سال‌جاری خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مسعود صفی‌یاری، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، از تحت پوشش قرار گرفتن 1000 نفر کردستانی در سال‌جاری در کارگاه‌های آموزشی نحله‌های انحرافی خبر داد.
وی با اشاره به چگونگی شکل‌گیری، اهداف و ماهیت این فرقه نحله‎های انحرافی افزود: نخبگان دینی باید برای روشن‌سازی اهداف این جریان که هدف آنان از بین بردن وحدت دین و محبت بین مسلمانان و فرق اسلامی است، تحقیق کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان با اشاره به اینکه عوامل مختلفی در ایجاد این فرقه نقش دارند، بیان کرد: امروز در عصر حاضر با توجه به گسترش فرقه‌های نوظهور و عرفان‌های کاذب تمایل جوانان به این سمت زیاد است؛ لذا باید تلاش کرد تا عرفان حقیقی و واقعی را به نسل جوان معرفی کرد تا سره از ناسره و زشت از زیبا تشخیص داده شود.
وی در ادامه از برگزاری کارگاه‌‌های آموزشی احکام کسب و کار طی دو سال اخیر در استان کردستان خبر داد و اظهار کرد: اصناف و بازاریان استان کردستان از کارگاه‌های آموزشی احکام کسب و کار استقبال فوق‌العاده‌ای داشته‌اند که در سال‌جاری نیز این کارگاه‌ها با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان تبلیغات اسلامی در سطح استان نیز ادامه می‌یابند.
حجت‌الاسلام مسعود صفی‌یاری از برگزاری سلسله نشست‌های سبک زندگی اسلامی در استان خبر داد و بیان کرد: امیدواریم با برگزاری کارگاه‌های آموزشی بتوانیم مردم را با شیوه‌های اصولی سبک زندگی دینی آشنا سازیم.
وی از برگزاری سلسله نشست‌های «هجوم خاموش» در راستای آسیب‌شناسی فضای اجتماعی در سطح استان کردستان خبر داد و یادآور شد: حمایت از پایان‌نامه‌های حوزوی که در عرصه دین قلم می‌زنند، یکی دیگر از فعالیت‌های اداره تبلیغات اسلامی در سال‌جاری است.

captcha