کد خبر: 1414900
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۴

مدیریت جهادی نیازمند تلاش مضاعف مسئولان است

گروه اجتماعی: فرماندار پل‌دختر با اشاره به نام‌گذاری سال به نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی گفت: مدیریت جهادی نیازمند کار و تلاش مضاعف مسئولان در تمامی رده‌ها و مقاطع است.

قدرت‌الله ترابی، فرماندار شهرستان پل‌دختر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در رابطه با نام‌گذاری سال با بیان این‌که کار و تلاش مضاعف در دستگاه اجرایی زیربنای توسعه و پیشرفت شهرستان است، اظهار کرد: مدیریت جهادی نیازمند کار و تلاش مضاعف مسئولان در تمامی رده‌ها و مقاطع است.

وی با بیان اینکه با سرلوحه قرار دادن سیاست‌های دولت یازدهم در حل مشکلات مردم باید تلاش کنیم، بیان کرد: سیاست‌های کلی نظام اسلامی خدمت صادقانه به مردم است و در این راستا باید تلاش کنیم تا جهت رفع مشکلات مردم گام‌های اثربخشی برداشته شود.

ترابی با بیان اینکه توجه به اقتصاد و فرهنگ به‌عنوان نیاز اساسی در این مقطع بسیار حائز اهمیت است، افزود: مدیریت جهادی به معنای تلاش و اقدام فراتر از فعالیت در وضعیت عادی با به‌کارگیری همه امکانات همراه با عزم ملی خواهد بود.

وی بیان کرد: تبیین اقتصاد مقاومتی اصلی‌ترین مسیر حرکتی ما در برنامه‌های سال  خواهد بود و ما باید اقتصادمان را مقاوم‌سازی کنیم.

captcha