کد خبر: 1415166
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۲

پیشرفت 80 درصدی مراحل ساخت درب حرم امام موسی‌بن‌جعفر(ع)

گروه هنر: درب حرم امام موسی‌بن‌جعفر(ع) که از سال ۹۱ با مشارکت مالی کارکنان بانک صادرات لرستان آغاز شده تاکنون بیش از 80 درصد پیشرفت داشته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، بهروز هدایتی، مدیر شعب بانک صادرات لرستان یکشنبه، 18 خرداد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مدیران و کارکنان این بانک علاوه بر فعالیت‌های اقتصادی در بخش‌های فرهنگی مشارکت داشته‌اند که می‌توان به ساخت درب حرم مطهر امام موسی بن جعفر(ع) اشاره کرد.

وی افزود: ساخت این درب از سال 91 آغاز شده و تاکنون بیش از 80 درصد پیشرفت داشته که با کمک مالی کارکنان این بانک تاکنون بیش از یک میلیارد و 100 میلیون ریال جهت ساخت این درب هزینه شده است.

هدایتی ادامه داد: این پروژه توسط اساتید مجرب و خبره خراسان رضوی انجام و قلم‌زنی شده که تمام این درب زرکوب (طلاکاری) شده که طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته و با امید و توکل به خدا تا پایان تیرماه سال‌ جاری ساخت آن به اتمام رسیده و به استان ارسال شده تا پس از عبور از شهر خرم‌آباد به سمت شهر مقدس کاظمین جهت نصب انتقال داده شود.

captcha