کد خبر: 1415415
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۵

اخذ سنـد ۱۹۵ میلیون متر مربع اراضــی موقوفه بیجار

گروه اجتماعی: مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان کردستان از اخذ ۱۹۵ میلیون مترمربع سند اراضی موقوفه روستای زیویه شهرستان بیجار خبر داد.

سلمان روحی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، گفت: در ابتدای سال جاری سند 195 میلیون متر مربع از اراضی موقوفه روستای زیویه از توابع شهرستان بیجار اخذ شد.
وی با اشاره به اینکه 3 دانگ از اراضی روستای زیویه ملک موقوفه بوده که با اخذ اسناد این اراضی مالکیت موقوفه تثبیت شده است، افزود: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های انجام شده بتوانیم در زمینه اخذ اسناد مالکیت در سال جاری بیش از300 جلد سند مالکیت اخذ و ثبت کنیم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان بیان کرد: توجه بیشتر به نهادینه کردن فرهنگ وقف در جامعه ضروریست چرا که وقف حرکتی روبه جلو و فزاینده‌ برای رسیدن به عدالت اجتماعی است.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت جایگاه وقف در اسلام، اعلام کرد: وقف سنّت حسنه ای است که از دیرباز به اشکال گوناگون در تاریخ بشر وجود داشته و اسلام نیز آن را در مسیری روشن، منطقی و هدفدار، مترّقی و دقیق مورد استفاده قرار داده است.
روحی اعلام کرد: آنچه که در حوزه وقف مهم و ضروری است اهمیت و ویژگی این سنت حسنه وقف بوده زیرا که وقف عملی باقیست و به عنوان صدقه جاری که ماندگار و جاودانه می ماند.
وی در پایان یادآور شد: تأثیر نهاد وقف به عنوان یک سنت ماندگار و به جای مانده از پیامبر گرامی اسلام (ص) در پیشرفت های علمی، فرهنگی، اجتماعی و حتی سیاسی در جهان اسلام بر کسی پوشیده و پنهان نیست.

captcha