کد خبر: 1415634
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۱

خاطرات «سید آزادگان» به چاپ می‌رسد

گروه اندیشه: خاطرات سید علی‌اکبر ابوترابی، سید آزادگان کشور به قلم حسن شکیب‌زاده در چهار جلد در سال جاری به چاپ می‌رسد.

حجت الاسلام علی اکبر ابوترابی فرد

حسن شکیب‌زاده، نویسنده مجموعه ۴ جلدی خاطرات مرحوم حجت‌الاسلام ابوترابی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، با بیان اینکه تابه‌حال سه کتاب از این مجموعه به چاپ رسیده است، گفت: کتاب‌های ستاره شب، پدیده و آقاجون عنوان سه کتابی است که با موضوع خاطرات مرحوم ابوترابی به چاپ رسیده است.

وی با بیان اینکه کتاب ستاره شب خاطرات شهید ابوترابی از زبان دوستان و خانواده ایشان است که در ۱۸۰ صفحه به چاپ رسیده است، افزود:  کتاب پدیده نیز مجموعه خاطرات آزادگان استان قزوین در رابطه با ابوترابی است که حدود ۸۰ تن از اسرا خاطرات دوران اسارت را روایت می‌کنند.

مسئول روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین ادامه داد: جلد سوم این مجموعه با نام آقاجون را رحمانی از نزدیکان و مشاورین شهید ابوترابی در سال‌های قبل و بعد از اسارت روایت می‌کند که در ۱۲۴ صفحه به چاپ رسیده است.

شکیب‌زاده تأکید کرد: جلد چهارم این مجموعه، خاطرات یکی از رزمندگان دفاع مقدس را بازگو می‌کند که در مقطعی همراه با مرحوم ابوترابی در اردوگاه‌های عراق بوده و خاطراتی را درباره سرقت رادیو از عراقی‌ها برای شنیدن اخبار و به اطلاع رساندن دیگر اسرا تعریف می‌کند.

وی به دیگر آثار خود در حوزه دفاع مقدس اشاره و با بیان اینکه ۲۸ عنوان کتاب در خصوص شهدا و ایثارگران به چاپ رسانده‌ام، بیان کرد: کتاب جدیدی در خصوص وصیت‌نامه شهدا در حال انجام است و تدوین است.

این نویسنده با بیان اینکه کار بررسی و مطالعه وصیت‌نامه ۹۰۰ تن از شهدای استان قزوین به پایان رسیده است گفت: جنبه خصوصی و قسمت‌هایی از نوشته‌ها که تاریخ مصرف داشتند و یا قابل‌چاپ نبوده‌اند حذف و مطالب قابل‌استفاده که بتوان از آن در سال‌های بعد مورد پژوهش و کار تحقیقاتی باشد گردآوری شده است.

شکیب‌زاده افزود: به دلیل خصوصی بودن و یا قابل درج نبودن برخی از این وصیت‌نامه‌ها حدود ۷۰۰ وصیت‌نامه در این مجموعه بازنویسی و گنجانده شده است.

وی نام این کتاب را«فار» اعلام و ادامه داد: این کتاب در ۳ جلد منتشر و اولین جلد آن با ۳۵۰ صفحه در هفته دفاع مقدس رونمایی می‌شود.

شکیب‌زاده در پایان با بیان اینکه قرار است در خصوص ۷۰ تن از شهدای شاخص استان قزوین همچون شهید بابایی، شهید لشکری، شهید طیب رضایی کار ویژه‌ای صورت بگیرد یادآور شد:  زندگینامه ۴ شهید دستور کار قرارگرفته و تصمیم بر این است در رابطه با هر یک از شهدا ۱ جلد کتاب با نام خود آن شهید منتشر شود.

captcha