حسین نبیلو، دبیر شورای زکات کل کشور در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: با توجه به نامگذاری سال جاری پیشبینی شده است که 350 میلیارد تومان زکات در سطح کشور جمعآوری شود.
وی افزود: دراوایل سال جاری برای جمعآوری 235 میلیارد تومان زکات از سوی شورا برنامهریزی شده بود که با توجه به پتانسیل موجود و نامگذاری سال جاری از سوی رهبری این میزان به 350 میلیارد تومان افزایش یافت.
حمایت از پرداخت زکات از سوی آحاد مردم
نبیلو بیان کرد: دولت برای حمایت از پرداخت زکات از سوی آحاد مردم قول مساعد داده است که مبلغی بالغ بر 100 میلیارد تومان به صورت تشویقی به ستاد زکات کشور پرداخت کند.
دبیر ستاد احیای زکات کشور اظهار کرد: برای احیای این فریضه الهی و همهگیر کردن آن همایشهای زکات را به صورت دورهای در همه استانهای کشور و با حضور مبلغین و افراد تاثیرگذار برگزار کنیم.
تجلیل از دینمداری مردم و توسعه پرداخت زکات
وی هدف از برگزاری این همایشها را تجلیل از دینمداری مردم و توسعه پرداخت زکات از سوی مردم معرفی کرد.
نبیلو در ادامه اظهار داشت: ملاقات چهره به چهره با مردم، استفاده از ظرفیت مبلغین و روحانیون و کشاورزان و اصناف معتمد، برگزاری دورههای توجیهی و آموزش تخصصی، اطلاع رسانی مطلوب به مردم از جمله برنامههای شورای زکات برای افزایش جمع آوری زکات در کشور طراحی شده است.
اختصاص 200 میلیارد تومان برای عمران و آبادانی روستاها
دبیر ستاد احیای زکات کشور با اشاره به اینکه در سال جاری بنا داریم از مبلغ جمعآوری شده زکات کشور 200 میلیارد تومان برای عمران و آبادانی روستاها و مناطق محروم هزینه شود، یادآور شد: حدود 5 هزار پروژه روستایی شامل مسجد، کتابخانه، خانه زکات، برقرسانی و آبرسانی به مناطق روستایی ازمحل زکات جمعآوری شده در سال جاری اجرا میشود.
نبیلو تصریح کرد: اثرات زکات باید در اقتصاد سالم جامعه و پویایی زندگی فقرا مشهود باشد و در بعد فرهنگی نیز افزایش نقش مردم در رفع مشکلات نیازمندان و احیای دستورات دینی به خوبی نمود پیدا کند.
ترویج و توسعه زکات از سوی 400 علمای اهل تشیع و تسنن
دبیر ستاد زکات کشور تصریح کرد: در حال حاضر 400 نفر از علمای اهل تشیع و تسنن در سطح کشور در زمینه ترویج و توسعه فرهنگ پرداخت زکات در کشور فعالیت میکنند.