کد خبر: 1416199
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۸
وزیر بهداشت عربستان اعلام کرد:

کرونا مهار شد

گروه سلامت: وزیر بهداشت عربستان ضمن تشریح اقدامات صورت گرفته در خصوص ویروس کرونا، گفت: این تلاش‌ها به کاهش میانگین ابتلا به ویروس و مهار شیوع آن منجر شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج، عادل محمد فقیه وزیر بهداشت عربستان درباره تحولات مربوط به ویروس کرونا، گفت: ما گزارش‌های روزانه درباره موارد ابتلا به کرونا را بررسی می‌کنیم و تلاش‌های گسترده‌ای برای مقابله با این ویروس با همکاری بسیاری از دستگاه‌ها و با هدف بهبود تدابیر پیگیری این ویروس انجام می‌شود که این تلاش‌ها به کاهش میانگین ابتلا به ویروس و مهار شیوع آن منجر شده است.
وی درباره موارد فوتی بر اثر کرونا که ثبت نشده است، گفت: تمام پرونده‌های مربوط به بیماران مبتلا به کرونا که در بیمارستان‌های بخش خصوصی بستری شده‌اند و تحلیل‌های انجام شده با تدابیری که اتخاذ شده، مقایسه شده است به طوری که عملیات بازنگری دقیق به مدت دو سال در خصوص هر یک از این موارد و نتایج آن انجام شده است.

وزیر بهداشت عربستان افزود: تدابیر پیشگیرانه را در خصوص ویروس کرونا افزایش داده و باید به تلاش‌های خود برای مقابله با این چالش ادامه دهیم.

وی با اشاره به اینکه هنوز بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی وجود دارند که تاکنون گواهینامه کیفیت بهداشتی را دریافت نکرده‌اند، گفت: آنها ملزم به اجرای استانداردهای کیفیت و سلامت بیماران هستند.

لازم به ذکر است: بر اساس اعلام روزنامه الریاض نشستی با حضور بیش از ۵۰ کارشناس و نماینده از وزارتخانه‌های بهداشت کشورهای عربی به همراه نمایندگانی از ایران، افغانستان و پاکستان در طول سه روز برگزار شد که طی آن راه‌های بهبود کیفی‌سازی تدابیر بهداشتی و سلامتی بیماران و تجارب کشورها در زمینه بهداشتی بررسی شد.

captcha