کد خبر: 1416263
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۸

عرض ارادت عاشقان منجی عالم با پیاده‌روی هلال تا جمکران

خبرنگاران افتخاری/ مریم عظیمی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان آران و بیدگل از حرکت کاروان پیاده‌روی عاشقان و منتظران حضرت مهدی(عج) به سمت جمکران خبر داد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، علیرضا محلوجی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان آران و بیدگل اظهار کرد: به مناسبت میلاد با سعادت حضرت قائم(عج) عاشقان آن حضرت با دل و جان به‌سوی جمکران می‌روند.

وی تصریح کرد: طرح حرم تا حرم با همکاری سپاه و هیئت‌امنا آستان مقدس امام‌زاده هلال بن علی(ع) برگزار خواهد شد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان آران و بیدگل ادامه داد: عاشقان و مریدان منجی عالم با دلی سرشار از عشق و پاکی برای عرض ارادت و تعجیل در فرج با پای دل و جان به سوی میعادگاه خواهند شتافت.

وی افزود: کاروان پیاده‌روی عاشقان و منتظران حضرت ولی‌عصر(عج) صبح پنج شنبه، مورخ 22 خردادماه از آستان مقدس امامزاده هلال بن علی(ع) حرکت خود را آغاز و به‌سوی جمکران خواهند رفت.

محلوجی گفت: طبق هماهنگی‌های صورت گرفته این عزیزان در آستان مقدس امامزاده جمال غریب شهر قم اقامت می‌کنند.

captcha