کد خبر: 1416323
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۴

برپایی جشن شوق انتظار در میدان ولیعصر(عج)

خبرنگاران افتخاری/ اعظم وزیری: جشن شوق انتظار به مناسبت فرارسیدن ایام مبارک نیمه شعبان همزمان در محور میدان حضرت ولیعصر(عج) و تمامی مساجد سطح منطقه ۶ برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حبیب‌الله غفوری، معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه 6 با اعلام ویژه‌برنامه‌های این ایام اظهار کرد: جشن میلاد حضرت مهدی(عج) به‌صورت ویژه در مسجد موسی بن جعفر(ع) با حضور قالیباف، شهردار تهران و سخنرانی آیت‌الله صدیقی، امام‌جمعه موقت تهران در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه، 21 و 22 خردادماه بعد از نماز مغرب و عشاء برگزار می‌شود.

وی همچنین از برپایی ایستگاه پرده‌خوانی در محور خیابان ولیعصر(عج) خبر داد و گفت: برپایی ایستگاه پرده‌خوانی در چهارراه فلسطین، تقاطع بلوار کشاورز، روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه 21 و 22 خردادماه از ساعت 17 الی 21 با مداحی، سخنرانی، پذیرایی اجرا می‌شود. جشن شوق انتظار در تمامی مساجد سطح منطقه 6 با محوریت مسجد قدس و مسجد موسی بن جعفر(ع) از دیگر برنامه‌های است که پنجشنبه 22 خردادماه بعد از نماز مغرب و عشاء اجرا می‌شود.

معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه 6 ادامه داد: جشن نیمه شعبان در خیابان خالد استامبولی با همکاری بسیج ناحیه ولیعصر(عج) و در بوستان گل‌ها با همکاری مدیریت سرای محله گل‌ها، پنجشنبه 22 خردادماه بعد از نماز مغرب و عشاء با مداحی، سخنرانی، پذیرایی و مدیحه‌سرایی برگزار می‌شود.

غفوری در پایان خبر داد: نمایشگاه عکس مقابل لانه جاسوسی سابق آمریکا، مجتمع 13 آبان از دیگر برنامه‌های ایام شعبانیه است.

captcha