کد خبر: 1416479
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۶

یادواره ۲۳ شهید روستای ابرسج شاهرود برگزار شد

گروه اجتماعی: یادواره ۲۳ شهید روستای ابرسج شاهرود با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولان و خانواده شهدا و ایثارگران در مسجد جامع این روستا برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، حجت‏‌الاسلام حسین مرتضوی، مدرس حوزه و دانشگاه روز گذشته، 20 خرداد در یادواره 23 شهید روستای ابرسج با بیان اینکه طبق قانون الهی، مرگ برای همه است، گفت: مرگ برای همه موجودات عالم است و کسی نمی‌‏تواند از این قانون الهی فرار کند؛ اما کیفیت مرگ انتخابی و دست خود موجودات عالم است که چگونه از این دنیا بروند.

مرتضوی با اشاره به اینکه شهادت یک مرگ هدف‌دار است و دیگران در قبال شهید دارای مسئولیت هستند و باید پیام‌رسان حرکت شهدا باشند، متذکر شد: هر انسان مؤمن و معتقد علاق دارد که شهید شود، زیرا شهادت را به بها می‏‌دهند و نه بهانه و باید توجه داشت هر که دارای شرایط ویژه‌ای باشد به مقام شهید می‌رسد.

وی با اشاره به میراث شهدا اظهار کرد: جمهوری اسلامی، حاکمیت دین و ولایت فقیه از مهم‌ترین میراث شهدای گرانقدر ماست که برای ما به یادگار گذاشته‌اند و رسالت داریم از آنها پاسداری کنیم که براین اساس میراث‌دار شهدا نیز باید مانند حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) بعد از واقعه کربلا عمل کند و رسالت روشنگری و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت و راه و هدف شهدا را به دوش دارد.

به گفته وی انسان همیشه نقطه ضعف‌هایی دارد که باید آنها را شناسایی و برطرف کند تا بتواند میراث‌دار واقعی شهدا و ترویج‌دهنده فرهنگ متعالی آنها در جامعه باشد.

گفتنی است؛ در حاشیه این یادواره، نمایشگاهی از تصاویر شهدا و ایستگاه صلواتی برپا شده است.

captcha