کد خبر: 1416587
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۵
آیت‌الله‌العظمی مکارم شیرازی:

طلاب باید «طبیب دوار بطبه» باشند/ تبلیغ برکت عالیه حوزه‌های علمیه است

گروه حوزه‌های علمیه: آیت‌الله‌العظمی مکارم شیرازی با بیان اینکه تبلیغ یکی از برکات عالیه حوزه‌های علمیه است گفت: طلبه باید مصداق روایت «طبیب دوار بطبه» باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‎‌المللی قرآن(ایکنا) آیت‌الله‎العظمی ناصرمکارم شیرازی امروز 21 خرداد در آخرین درس خارج فقه و اصول سال تحصیلی 92 _ 93 حوزه علمیه در مسجد اعظم قم با اشاره به اهمیت رعایت اصول اخلاقی در جامعه گفت: خداوند در قرآن بیان کرده است که اگر قومی دل در گرو خداوند بدهند و در راه خدا استوار باشند خداوند و ملائکه الهی به کمک آنها خواهند آمد.
وی افزود: اگر خداوند چنین وعده‎ای به ما داده و همچنین فرموده که عده کوچکی با توکل به خدا در مقابل اکثریت به پیروزی خواهند رسید پس نباید از این همه آلودگی و فسق و فجور و فساد در دنیا ترسید.
این مرجع تقلید اظهار کرد: رمز موفقیت در پیشگاه الهی در توکل به خدا و همچنین استقامت در مسیر حق میسر خواهد شد؛ اگر تکیه‌گاه انسان خدا باشد هیچ کسی نمی‌تواند او را مورد حمله و هجمه قرار دهد؛ ما با توکل به خدا در این دنیای پر از فساد و ظلم احساس ترس و تنهایی نمی‎کنیم.
وی گفت: غرب و استکبارگران از ترویج فساد در جهان اسلام به دنبال سه هدف بسیار مهم هستند که نخستین آن فساد در مکتب است و هدف بعدی آنها سیاسی است که به دنبال تجزیه کشورهای اسلامی از این طریق هستند.
مکارم شیرازی بیان کرد: در خبرها آمده بود که اسراییل به رغم زمین‎های کم خود، اقدام به تولید تریاک و انتقال آن به جنوب لبنان می‎کند که از این طریق جوانان مبارز لبنانی را به فساد بکشانند.
وی گفت: عنوان می‎شود که بیش از دو هزار کانال فارسی زبان علیه فرهنگ تشیع و جمهوری اسلامی فعالیت می‎کند که هدف آنها چیزی جز بر هم زدن فرهنگ دینی در کشور نیست.
این مرجع تقلید بیان کرد: انگیزه اقتصادی سومین هدف فسادگران در جهان است که امروز تجارت مواد مخدر و فیلم‎های فاسد از پررونق‎ترین تجارت‎های نامشروع جهان لقب گرفته است.
وی گفت: طلاب هیچگاه نباید از وظیفه امربه معروف و نهی از منکر خود غافل باشند؛ ما هرجا که برسیم از مفاسد فرهنگی مثل بدحجابی و ماهواره خواهیم گفت؛ زیرا ماهواره‎ها به دنبال متلاشی کردن زندگی مردم ما هستند.
مکارم شیرازی اظهار کرد: طلاب باید «طبیب دوار بطبه» باشند و برای هرجا که می‎روند درمان مخصوص همان مردم و منطقه را تجویز کنند؛ این شکل از طبابت هنر پیامبر(ص) و اولیا و بزرگان دین اسلام بوده است.
این مرجع تقلید گفت: تبلیغ یکی از برکات عالیه حوزه‎های علمیه است که به همراه مرجعیت و طلاب حوزه‎های علمیه در این حوزه مبارک پرورش یافته و دین مقدس اسلام را تبلیغ می‎‌کنند که طلاب باید با اخلاق نیک و محبت با مردم رفتار کنند.

captcha