کد خبر: 1416704
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۶
سردار نقدی:

باید اسلام را خوب معنا کنیم/ برای پیشرفت جامعه جهادگونه عمل کنیم

گروه اجتماعی: رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور با اشاره به اینکه پیامبر(ص)، الگوی همه مسلمانان بود، گفت: باید اسلام را خوب معنا کنیم، هر کدام از مسئولان کار را در جایگاه خود با بصیرت تمام انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، سردار محمدرضا نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور روز گذشته سه‌شنبه، 20 خرداد در مسجد آل رسول(ص) شهرستان چابهار، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، اظهار کرد: نیمه شعبان روز وحدت همه ادیان است و در آن روز وعده داده شده که منجی عالم خواهد آمد.

وی افزود: مردم ما در انقلاب نشان دادند که لایق داشتن حکومت اسلامی و رهبری حضرت امام خمینی(ره) هستند، در حال حاضر نیز باید لیاقت ظهور حضرت مهدی(عج) را نیز داشته باشیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور همچنین ابراز کرد: ما منتظران موعود، زمانی می‌توانیم مدعی پرچم‌داری اسلام باشیم که خلأ جریان‌های سوسیالیستی و لیبرالیستی را با آموزه‌های اسلام پر کنیم.

نقدی با اشاره به اینکه پیامبر اسلام(ص)، الگوی همه مسلمانان بود، گفت: رسالت سنگینی برعهده ما است، باید اسلام را خوب معنا کنیم؛ هر کدام از مسئولان باید کار را در جایگاه خود به‌درستی و با بصیرت تمام انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه برای حل مشکلات نیازمند یاری و کمک مردم هستیم، تأکید کرد: برای حل مشکلات، مردم وارد باید وارد صحنه شوند و دولت از وجود مشارکت مردم برای حل مشکلات مردم استفاده کنند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور در پایان افزود: مجمع عالی بسیج باید وارد جزئیات شود، راهکار عملیاتی ارائه دهد و باید با به‌کارگیری سرمایه و درآمد در کار تولید در همه صحنه‌ها جهاد‌گونه عمل کند تا به پیشرفت و تعالی برسیم.

captcha