کد خبر: 1416875
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۹

تسهیلات لازم برای ازدواج جوانان فراهم شود

گروه اجتماعی: مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری خراسان جنوبی اظهار کرد: درصد قابل توجه‌ای از جامعه ما از باروری خارج شده‌اند و چنانچه جوان‌ها به سمت ازدواج سوق پیدا کنند مشکلات ما در این حوزه برطرف می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حسن قیاسی، مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری خراسان جنوبی عصر روز گذشته، 21 خرداد در نشست تخصصی مدیران سازمان‌های مردم نهاد ضمن گرامیداشت هفته جوان و اعیاد شعبانیه، اظهار کرد: به مناسبت این هفته برنامه‌های متعددی تدارک دیده شده که تاکنون تعداد زیادی از آن‌ها برگزار شده است.

وی بیان کرد: این هفته بهانه‌ای شد برای برگزاری این نشست تخصصی در حوزه سمن‌هایی که درگیر در حوزه جوانان هستند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه سازمان‌های مردم نهاد کمترین کمک را از دستگاه‌های اجرایی دریافت می‌کنند، اضافه کرد: با این وجود این سمن‌ها بیشترین خدمت را نیز به دستگاه‌ها ارائه می‌دهند.

قیاسی با تأکید بر نقش بسیار مهم سمن‌ها در جامعه ادامه داد: به طور حتم اگر یکی از این مؤسسات و انجمن‌های خیریه تعطیل شوند صدای اعتراض مردم بلند می‌شود و این مهم نشان می‌دهد که نقص در جامعه ایجاد شده است.

وی با اشاره به اینکه عموماً کمک‌های این سازمان‌ها بی‌ادعا و بدون چشم‌‌داشت است و کمکی نیز از طرح دولت به این سمن‌ها نمی‌شود، یادآور شد: ما درصددیم تا به این نهادهای مردمی بگویم که شما جزئی از بدنه دولت هستید.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: شاید ما تاکنون نتوانسته‌ایم کمک‌های مالی زیادی به این سازمان‌های مردم نهاد بکنیم اما اگر وضعیت مالی استان مناسب‌تر شود کمک مالی به این سازمان‌ها را  نیز در دستور کار خود قرار می‌دهیم.

قیاسی یکی از مهمترین وظایف دستگاه‌های اجرایی را حمایت از سمن‌ها بیان کرد و گفت: دستگاه‌ها باید تلاش کنند تا از لحاظ معنوی از این سازمان‌ها حمایت کرده و موانع و مشکلات پیش روی آن‌ها را برطرف کنند.

وی خطاب به مسئولان سازمان‌های مردم نهاد نیز گفت: شما برای رسیدن به برنامه‌های خود باید بیشتر از ظرفیت‌های مردمی و خیران استفاده کنید و برنامه‌های خود را متناسب با منابع مالی مؤسسه ببندید.

قیاسی به طراحی شدن بسته جمعیتی در کشور اشاره کرد و افزود: ما در بحث جمعیت بحران نداریم اما نیازمند تدبیر هستیم.

وی با بیان اینکه سمن‌ها باید به معضل عدم ازدواج جوانان توجه کنند، گفت: درصد قابل توجه‌ای از جامعه ما از باروری خارج شده‌اند و چنانچه جوان‌ها به سمت ازدواج سوق پیدا کنند مشکلات ما در این حوزه برطرف می‌شود.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به تأکیدات مکرر مقام معظم رهبری به افزایش میزان باروری در کشور، اظهار کرد: این تنها به معنی افزایش میزان فرزندآوری خانواده‌ها نیست بلکه باید قشر بزرگی از جامعه که جوانان هستند به سمت ازدواج سوق پیدا کنند.

captcha