کد خبر: 1417019
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۷
امام جمعه خوی:

برداشت‌های غلط از انتظار از جمله آسیب‌های مهدویت است

گروه اجتماعی: با توجه به سرعت گرفتن توطئه‌های دشمنان اسلام و مسلمین علیه آموزه‌ها و معارف دینی به‌ویژه در زمینه مهدویت برداشت‌های غلط از انتظار از جمله آسیب‌های مهدویت است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام سید رضی موسوی شکوری، امام جمعه خوی 22 خرداد در شب میلاد حضرت ولی‌عصر(عج) در مراسمی که در امامزاده سید بهلول این شهرستان با حضور مسئولان و اقشار مختلف مردم برگزار شده بود فواید وجودی امام عصر(ع) را مورد بحث و بررسی قرار داد.

وی با اشاره به برخی از پرسش‌ها و شبهاتی که از ناحیه دشمنان در زمینه مهدویت و به‌ویژه آثار وجودی آن بزرگوار در حال غیبت مطرح می‌شود اظهار کرد: امام به عنوان زعیم جامعه و نماینده خداوند نمی‌تواند غایب باشد بلکه ما انسان‌های گنه‌کار هستیم که در اثر اعمال ناپسند خود توان مشاهده آن بزرگوار را نداریم.

وی با بیان اینکه غیبت به معنای عدم ظهور است نه عدم حضور چون آن بزرگوار حاضر و ناظر اعمال ما هستند، ادامه داد: در روایات اهل‌بیت(ع) غیبت آن بزرگوار به سودرسانی آفتاب از پشت ابرها تشبیه شده است که نورافشانی او همچنان ادامه و استمرار دارد و ابرها توان جلوگیری از پرتوافشانی او ندارند.

امام جمعه خوی در ادامه با بیان روایتی از امام زین‌العابدین (ع) گفت: ائمه(ع) حجت خدا بر عالمیان موجب آرامش و امنیت مردم زمین هستند که به برکت وجود آن‌ها آسمان‌ها استقرار پیداکرده و زمین برای اهلش آرامش پیدا کرده است و نزول باران و گسترش رحمت خدا و توسعه برکات زمین به برکت وجود اهل‌بیت (ع) است.

وی در ادامه در پاسخ به پرسشی در زمینه دیدگاه اهل سنت نسبت به موضوع مهدویت افزود:  نوع پیروان مذاهب و مکتب‌های آسمانی اعتقاد بر منجی دارند و بزرگان اهل سنت همانند احمد بن حنبل، ابن ماجه، ابی داود، ترمذی، حاکم نیشابوری، ابن حجر، متقی هندی به صورت مستقل و یا در ضمن کتاب‌های روایی خود در زمینه مهدویت بحث کرده‌اند.

حجت‌الاسلام شکوری در ادامه با اشاره به آسیب‌های مهدویت خاطرنشان کرد: با توجه به سرعت گرفتن توطئه‌های دشمنان اسلام و مسلمین علیه آموزه‌ها و معارف دینی به ویژه در زمینه مهدویت برداشت‌های غلط از انتظار از جمله آسیب‌های مهدویت است.

امام جمعه خوی ادامه داد: بعضی گمان می‌کنند اصلاح جامعه از فساد و آلودگی به عهده امام عصر (ع) است و سایر انسان‌ها در این زمینه مسئولیتی ندارند در صورتی که وجوب شناخت و اطاعت از امام زمان، اصلاح کردن خود از آلودگی‌ها، تمسک به ولایت اهل‌بیت (ع)، تلاش در اصلاح جامعه از طریق امر به معروف و نهی از منکر، سود رساندن به نیازمندان و مبارزه با ستمگران از جمله رسالت‌های مسلمانان در عصر غیبت است.

captcha