کد خبر: 1417051
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۴
معاون تهذیب مدیریت حوزه‌های علمیه لرستان:

تشکل‌های دینی در تبیین معارف مهدوی برای مردم کوشا باشند

گروه اجتماعی: با توجه به تلاش دشمنان برای گسترش فرقه‌های ضاله ضرورت دارد روحانیان و تشکل‌های دینی زمینه و فضایی را ایجاد کنند تا معارف والای مهدوی برای آحاد جامعه تبیین شود.

حجت‌الاسلام فضل‌الله نجفی، معاون تهذیب مدیریت حوزه‌های علمیه لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، توجه به مستضعفان و امر به معروف و نهی از منکر را ویژگی ‌جامعه مهدوی عنوان کرد و گفت: هرچقدر ما سعی بر ریشه‌کن کردن فقر از جامعه داشته باشیم کمک می‌شود تا همه برای ظهور حضرت مهدی(عج) آماده شوند، جامعه در حال انتظار جامعه‌ای است که در آن فقر وجود نداشته باشد.

وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر از مهم‌ترین ویژگی‌های جامعه مهدوی است، اضافه کرد: جامعه منتظر باید در اصلاح جامعه کوشا باشند و به‌وسیله انجام امر به معروف و نهی از منکر زمینه فرج حضرتش را فراهم آورند.

حجت‌الاسلام نجفی با اشاره به رشد فرقه‌های انحرافی در جامعه اظهار کرد: در عصر غیبت کبری به‌ویژه عصر آخرالزمان بلاهایی مردم را احاطه کرده که اکثر شیعیان جز کسانی که تسلیم امر پروردگارند در آن دوران، گرفتار انکار می‌شوند.

نقش اساسی طلاب در پاسخگویی به شبهات مهدویت

این کارشناس دینی با اشاره به تلاش دشمنان برای گسترش فرقه‌های ضاله، به نقش اساسی طلاب، روحانیان و نیز تشکل‌های دینی در مبارزه و پاسخگویی به شبهات مهدویت اشاره کرد و گفت: وظیفه همه است که زمینه و فضایی را ایجاد کنند تا معارف بلند مهدوی برای آحاد جامعه تبیین شود.

معاون تهذیب مدیریت حوزه‌های علمیه لرستان در ادامه سخنان خود بر ضرورت حفظ وحدت مسلمانان جهان در مقابل دنیای کفر و استکبار تأکید کرد و گفت: در این شرایطی که استکبار و فرقه‌های تکفیری و سلفی به نام اسلام جنایت‌های فجیعی انجام می‌دهند تا اسلام‌ستیزی و اسلام‌گریزی را در کل  دنیا رواج دهند، تمام مسلمانان جهان باید بر حفظ وحدت تلاش کنند.

این کارشناس حوزه با یادآوری اینکه در این دوره مهم‌ترین وظیفه مسلمانان وحدت است، اظهار کرد: حفظ وحدت و اعتقادات ارزشی در پایبندی به فرهنگ مهدویت و انتظار می‌تواند توطئه‌های دشمنان و هجمه‌های فرهنگی را خنثی کند.

captcha