کد خبر: 1417269
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۸

تربیت حافظان صحیفه سجادیه در شهرستان کاشان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: در راستای اجرای طرح صحیفه سجادیه در مدرسه شبانه‌روزی حفظ یک‌ ساله نهج‌البلاغه شهرستان کاشان، چهار نفر کمتر از دو ماه و نیم موفق به فراگیری کلام امام سجاد(ع) شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) علاوه بر اجرای طرح‌های آموزش قرآن و نهج‌البلاغه به تربیت افراد در حوزه صحیفه سجادیه می‌پردازد؛ از این رو همزمان با نیمه شعبان، چهار نفر از نخستین ورودی‌های مدرسه شبانه‌ روزی حفظ یک‌ ساله نهج‌البلاغه وابسته به این مؤسسه موفق به حفظ صحیفه سجادیه شدند.

ام‌فروه جعفری از خمینی‌شهر، سلمی غفوری از اصفهان، زهرا کریمی از قم و فاطمه قربانی از راوند کاشان با حضور در مدرسه شبانه‌ روزی حفظ یک‌ ساله نهج‌البلاغه در تیرماه سال گذشته، توانستند پس از حفظ نهج‌البلاغه به فراگیری صحیفه سجادیه بپردازند.

این افراد کمتر از دو ماه و نیم حافظ صحیفه سجادیه شده‌اند؛ بدین ترتیب تعداد حافظان صحیفه سجادیه در کاشان به 10 نفر افزایش یافت.

حمیدکافیان، محمد فتاح‌پورمقدم، امین حسن‌زاده، سمیه قربانی، طاهره دوست و منصوره یوسفی از دیگر حافظان صحیفه سجادیه مدرسه شبانه‌ روزی حفظ یک‌ ساله نهج‌البلاغه کاشان هستند.

تجلیل از حافظان صحیفه سجادیه به‌عنوان فعال برگزیده

یادآور می‌شود، در اختتامیه بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن، طاهره دوست و منصوره یوسفی به‌ عنوان «فعال برگزیده» انتخاب و از سوی وزیر وقت فرهنگ و ارشاد اسلامی مورد تقدیر قرار گرفتند.

متعلمان این رشته هر روز در نوبت صبح، شش ساعت آموزشی در کلاس حضور می‌یابند که شامل تحویل صفحات جدید، مرور 10 درس قبل از صفحات جدید و دوره اجزای گذشته همراه با ترجمه و تفسیر است.

همچنین در بعد از ظهر هر روز استماع صفحات جدید، حفظ و مباحثه را دارند که علاوه بر برنامه روزانه در طول هفته مباحث مربوط به امام‌شناسی را فرا‌می‌گیرند.

صحیفه سجادیه دارای 54 دعا است که طلب فرجام‌نیک، دعا به هنگام فرارسیدن ماه رمضان، دعا درباره پدر و مادر، شکرگذاری حق تعالی، دعا در هنگام بیماری و ... از جمله عناوین ادعیه در کتاب شریف صحیفه سجادیه است.

از این رو مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت امیرالمؤمنین(ع) کاشان مجری طرح تخصصی حفظ، ترجمه و تفسیر قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجّادیه فعالیت خود را از سال 1382  شروع کرده و تاکنون مفتخر به تربیت 37 حافظ کل نهج‌البلاغه و تحت پوشش قرار دادن بیش‌ از دو هزار عضو قرآنی و اجرای بیش‌از 20 نوع فعالیت متنوع قرآن، عترت و نهج‌البلاغه بوده است.

خبرنگار: حجت‌الله پیران‌کاشانی

captcha