کد خبر: 1417983
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۰
جبارزاده:

وضعیت حجاب در ادارات آذربایجان شرقی مطلوب است

گروه اجتماعی: استاندار آذربایجان شرقی اظهار کرد: گزارش بازرسی از ۱۴ اداره کل آذربایجان شرقی نشان می‌دهد که وضعیت حجاب در این ادارات مطلوب است، اما به این اندازه نیز قانع نیستیم و برای بهبود وضعیت تلاش می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، اسماعیل جبارزاده، استاندار آذربایجان شرقی امروز، 25 خرداد در نشست شورای اداری استان که با حضور حضرت آیت‌الله‌العظمی نوری‌همدانی در بیت نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی برگزار شد، گفت: تاریخ گذشته آذربایجان شرقی ثابت کرده است که این استان یک استان فرهنگی است و عالمان، عارفان و ادیبان بزرگی از این سرزمین برخاسته‌اند که هر کدام در حوزه تخصص خود بی‌نظیر بوده‌اند.
وی افزود: امروز دغدغه اصلی مدیران این استان، فراهم کردن شرایطی است که بار دیگر شاهد تربیت بزرگانی در حد و اندازه مشاهیر تاریخی باشیم.
جبارزاده ادامه داد: بخشی از انجام این مهم به شرایط سیاسی و اجتماعی استان مربوط است و بخشی نیز به روش‌های آموزشی برمی‌گردد.
وی با بیان این که باید در شیوه‌های آموزشی مدارس و دانشگاه‌ها تجدیدنظر کلی شود، افزود: امروزه تمام فکر و ذکر دانش‌آموزان ما تست زدن است و از دل این آموزش‌ها اساتید بزرگی مانند علامه جعفری و شهریار بیرون نمی‌آید.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با تشریح وضعیت سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان، اظهار کرد: حضور آیت‌الله مجتهد شبستری به‌عنوان نماینده ولی فقیه، محور وحدت بین مسئولان استان بوده و در سایه حضور ایشان فضای سیاسی و امنیتی خوبی را در استان شاهد هستیم.
وی افزود: در طول ماه‌های گذشته تکلیف مدیریت اجرایی همه شهرستان‌های استان مشخص شده و تمام مسئولان استان با وحدت، همدلی و صمیمیت در تلاش برای حل مشکلات استان هستند.

مردم آذربایجان شرقی دلبسته انقلاب و نظام اسلامی هستند

جبارزاده با بیان اینکه مشکل امنیتی در استان نداریم، گفت: مردم شریف و متدین آذربایجان شرقی در طول 35 سال گذشته ثابت کرده‌اند که قریب به اتفاق، دلبسته انقلاب و نظام و پیرو مقام معظم رهبری هستند، هر چند ممکن است مسائل کوچکی از گوشه و کنار استان مطرح شود که جواب آنها را نیز خود مردم می‌دهند.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه مسئولان استان در تلاش برای ایجاد فضای مناسب اقتصادی هستند، افزود: خوشبختانه آذربایجان شرقی نسبت به استان‌های دیگر ظرفیت‌های بیشتری از نظر صنعت، کشاورزی و خدمات دارد، اما با این وجود بخشی از صنایع ما متأثر از مشکلات اقتصادی کشور و تحریم‌ها بوده و با مسائلی مانند مواد اولیه،‌ قطعات و انتقال ارز مواجهند.
وی افزود: تولیدکنندگان ما با وجود مشکلات، سنگر تولید را حفظ کرده‌اند و ما معتقدیم که امروز هر تولیدکننده به‌عنوان یک سرباز در جبهه جنگ اقتصادی با دشمنان است.
جبارزاده با بیان اینکه همه مسئولان استان در کنار و حامی تولیدکننده هستند، ادامه داد: هر کس که در زمینه تولید و ایجاد اشتغال فعالیت کند از نظر ما مقدس است و ما حمایت از آنها را وظیفه خود می‌دانیم.

اعتیاد، بدحجابی و تقید به نماز مسائل پیش‎روی استان

استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه مردم استان نوعاً مردمی متدین و ولایت‌مدار هستند، افزود: تنها مسئله اجتماعی که مردم ما را آزار می‌دهد مسئله اعتیاد است و امروز یکی از دغدغه‌های اصلی ماست که به شکلی با این بلای خانمان‌سوز مقابله کنیم.
وی اظهار کرد: به همراه مسئولان استان برای مبارزه با اعتیاد هم‌پیمان شده‌ایم و نهایت تلاش خود را در این زمینه انجام می‌دهیم.
جبارزاده مسئله فرهنگی را یکی از محورهای فعالیت مدیریت استان اعلام کرد و گفت: یکی از مسائل مهم در حوزه فرهنگی که دغدغه علما و متدینین نیز هست بحث بدحجابی است که در این راستا تلاش کرده‌ایم حل این مشکل را از ادارات استان شروع کنیم.
وی اظهار کرد: گزارش بازرسی از 14 اداره‌کل استان نشان می‌دهد که وضعیت حجاب در این ادارات مطلوب است، اما به این اندازه نیز قانع نیستیم و برای بهبود وضعیت تلاش می‌کنیم.
وی توسعه فرهنگ اقامه نماز در ادارات را از دیگر برنامه‌های فرهنگی استان ذکر کرد و گفت: معتقدیم که اگر کارمندان ادارات مقید به حضور در نماز جماعت باشند خیلی از مشکلات اداری پیش نمی‌آید، لذا این موضوع در دستور کار مدیران بوده و در 5-6 ماه گذشته وضعیت بهتری را شاهد بوده‌ایم.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان این‌که ما خود را خدمت‌گزار مردم می‌دانیم، یادآور شد: ایمان داریم که خداوند متعال در روزهای سخت همراه ملت ما بوده و مطمئناً باز هم پیروزی با ملت ایران است.

captcha