کد خبر: 1418212
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۲

برگزاری طرح «نشاط معنوی» در سطح استان کردستان

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی اوقاف و امورخیریه کردستان از اجرای طرح «نشاط معنوی»، ویژه غنی‌سازی اوقاف فراغت دانش‌آموزان از اوائل تیرماه سال‌جاری در بقاع متبرکه استان خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی مرادی، معاون فرهنگی اوقاف و امورخیریه استان کردستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، از اجرای طرح«نشاط معنوی»، ویژه غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان در بقاع متبرکه  سطح استان کردستان خبر داد.
وی با اشاره به اینکه طرح نشاط معنوی در سه مقطع سنی ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان در تابستان سال‌جاری برگزار می‌شود، افزود: پیش‌بینی می‌شود در طرح نشاط معنوی سال‌جاری، 6 هزار و 500 نفر از جوانان و نوجوانان کردستانی حضور یابند.
حجت‌‌الاسلام مرادی با اعلام اینکه طرح نشاط معنوی در هفت بقعه استان کردستان برگزار می شود، بیان کرد: از این تعداد دو بقعه در قروه، دو بقعه در بیجار، سه بقعه در سنندج هستند.
وی اظهار کرد: طرح نشاط معنوی در امامزاده سید جلال الدین، امامزادگان هاجر و سارا، امامزاده شهرپیرتاج، بقعه فاضل گروسی، هاجره خاتون، پیرمحمد و قرآن تاریخی نگل اجرا می شود.
معاون فرهنگی اوقاف و امورخیریه استان کردستان با اعلام اینکه سال گذشته 3هزار نفر از جوانان و نوجوانان کردستانی در طرح نشاط معنوی حضور یافتند، عنوان کرد: این طرح در راستای غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان، سوق دادن جوانان و نوجوانان به سمت بقاع متبرکه، ارتقای جایگاه بقاع متبرکه و تبدیل بقاع متبرک به مکان فرهنگی از اهداف اجرای طرح نشاط معنوی است.
وی یادآور شد: امید است با برگزاری طرح تابستانی نشاط معنوی در بقاع متبرکه همزمان با بالا بردن سطع معرفت و اخلاق دینی در میان نوجوانان به حرکت عرفانی اوقاف در تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی که همان فرمایش اکید مقام معظم رهبری(مدظله العالی) است، کمکی کرده باشیم.

captcha