کد خبر: 1418451
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۹

سلفی‌ها قبور مسلمانان را در تونس تخریب کردند

گروه بین‌الملل: سلفی‌های تندرو، بامداد دیروز، ۲۶ خردادماه، با حمله به قبرستان شهر «اوعد زرقا»، سیزده قبر را تخریب کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «kapitalis»، ساکنان شهر اوعد زرقا اعلام کردند که از مدتی پیش، یک گروه سلفی با برپایی مراسم و سخنرانی، ضمن بدعت دانستن زیارت قبور، از مردم می‌خواست که از نوشتن نام مردگان بر روی قبور دوری کنند.

بر اساس این گزارش، سلفی‌ها و وهابی‌های تونس که مخالف تعالیم فقه مالکی در این کشور هستند، پس از ناکامی در جلب توجه مردم و دعوت آنان به زیارت نکردن قبور، تصمیم به تخریب سنگ قبر‌های این قبرستان گرفته‌اند.
نیروهای امنیتی با آغاز تحقیقات گسترده در این زمینه تاکید کردند که تخریب بقاع متبرکه و حمله به قبور مسلمانان، اقداماتی است که در تونس افزایش یافته است و باید با گروه‌های سلفی که عامل این هتک حرمت‌ها هستند به‌شدت مقابله شود.

captcha