کد خبر: 1418781
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۷

تلاش غرب جایگزینی تروریسم ضدمردمی به جای شهادت‌طلبی است

گروه سیاسی: غربی‌ها تلاش کردند تا واژه‌‎هایی همچون تروریسم ضدمردمی را به جای شهادت‎طلبی، تعصب و خشونت را به‌جای اسلام‌‏گرایی، جهاد، قومیت‌گرایی و قبیله‎بازی را به جای اسلام‎خواهی و امت‎گرایی‌ قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، قهرمان ودادی، مسئول سیاسی تیپ مکانیزه امام زمان(عج) نیروی زمینی سپاه امروز، 27 خرداد در همایش سیاسی این تیپ، با اشاره به نحوه شکل‎گیری گروه داعش، گفت: این گروه حق تعیین سرنوشت را برای ملت‎ها به رسمیت نمی‌شناسد.
ودادی با توجه به نقش سازمان‌‏های نظامی و امنیتی آمریکا در شکل‎گیری داعش افزود: این گروه تروریستی در دهه آخر قرن 20  از سوی طالبان در افغانستان بر سرکار آمده و با سقوط طالبان در سال 2001 و حمله آمریکا به عراق راهی بغداد شده و شهروندان بی‏گناه به‎خصوص شیعیان را مورد حمله قرار داد.
ودادی با توجه به سازماندهی داعش، اظهار کرد: این گروه شامل یک رهبر و شورای فرماندهی نظامی از عراقی‌ها است که هیچ تابعیتی غیر از عراقی را نپذیرفته و در رأس شورای 8 الی 13 نفره آنان، سرهنگ بعثی سابق عراق، حجی بکر قرار دارد.
وی با تأکید بر اینکه این گروه تروریستی امکانات خود را از عربستان و کویت دریافت می‎کند، افزود: گروه داعش با توجه به ارتباط خود با القائده، از تجربیات و توانمندی رزمی، مالی و لجستیکی آن‎ها بهره می‎برد.
مسئول سیاسی تیپ مکانیزه امام زمان(عج) با اشاره به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب درباره شکست‎های غرب در دهه‎های بیداری اسلامی، گفت: غرب با طراحی و برنامه‌‏ریزی گسترده تلاش کرد تا جریان بیداری اسلامی را با بدل‌سازی به نفع خود مدیریت کند.
وی ادامه داد: غربی‌ها تلاش کردند تا واژه‌‎هایی همچون تروریسم ضدمردمی را به جای شهادت‎طلبی، تعصب، تحجر و خشونت را به جای اسلام‌‏گرایی، جهاد، قومیت‌گرایی و قبیله‎بازی را به جای اسلام‎خواهی و امت‎گرایی، غرب‌زدگی و وابستگی اقتصادی و فرهنگی را به جای پیشرفت مستقل، سکولاریزم را به جای علم‎گرایی و دیکتاتوری را به جای نظم و امنیت قرار دهند.

captcha