کد خبر: 1420249
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۳
حجت الاسلام نکونام:

شورای فرهنگ عمومی در قالب قرارگاه فرهنگی نقش آفرین است/نقد دولت‌ها تکلیف دینی ائمه جمعه است

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری لازمه نقش آفرینی شورای فرهنگ عمومی را تبدیل شدن آن به یک قرارگاه فرهنگی دانست و گفت: در غیر این صورت تلاش در راستای تقویت فرهنگ اتلاف وقت و هزینه خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام شامگاه چهارشنبه، 29 خردادماه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان با تاکید بر لزوم تبدیل شدن شورای فرهنگ عمومی به قرارگاه فرهنگی، تحقق این مهم را نیازمند برنامه ریزی حساب شده، عمیق، مدون و عالمانه دانست.

وی با تاکید بر اینکه شورای فرهنگ عمومی تنها در قالب یک قرارگاه فرهنگی نقش آفرین خواهد بود، تصریح کرد: اگر شورای فرهنگ عمومی به دنبال نقش آفرینی در جامعه است باید حتما به یک قرارگاه فرهنگی تبدیل شود؛ چرا که هر چه غیر از این باشد به یقین اتلاف وقت و هزینه خواهد بود.

حجت‌الاسلام نکونام اعضای شورای فرهنگ عمومی را شکل دهندگان اصلی قرارگاه فرهنگی دانست و با تاکید بر ضرورت رصد همه جانبه مسائل فرهنگی در استان خاطرنشان کرد: اعضای شورا به عنوان ارکان اصلی این قرارگاه فرهنگی باید رصد همه جانبه ای نسبت به مسائل فرهنگی داشته باشند چرا که نقش آنان در خط دهی‌های فرهنگی در استان یک نقش کلیدی و اساسی است.

وی در ادامه به 24 خرداد سال 92 و حماسه آفرینی مردم در عرصه انتخابات اشاره و خاطرنشان کرد: در 24 خرداد سال گذشته حماسه سیاسی تحسین برانگیزی با حضور مردم و عنایت‌های ویژه رهبری در کشور به ثمر نشست که نتیجه این حماسه آفرینی دکتر روحانی به عنوان ریاست جمهوری اسلامی ایران انتخاب شد.

شعار اعتدال به حاشیه کشانده نشود

نماینده ولی فقیه در استان ضمن یادآوری شعار اعتدال و تدبیر دکتر روحانی، به تلاش برخی جریانات در به حاشیه کشاندن این شعار اشاره و تصریح کرد: در اوایل آغاز به کار دولت برخی از جریانات تندرو و افراط گر با استفاده از فضای موجود تلاش کردند که ایشان و شعار اعتدال و تدبیر را به حاشیه بکشند اما مواضع اخیر روحانی آنان را مایوس و ناامید کرد.

وی ضمن تقدیر و تشکر از مواضع درست و به جای ریاست جمهوری در طول مدت اخیر، پرهیز از حاشیه سازی‌ها را مصداق بارز اعتدال و تدبیر در کشور دانست و گفت: پرهیز از هر گونه حاشیه سازی‌ها در کشور معنای واقعی اعتدال است.

حجت‌الاسلام نکونام همایش سراسری انتظار و امید به مناسب 24 خرداد را اقدامی شایسته در چارچوبه شعار اعتدال دانست و خاطرنشان کرد: این مراسم متناسب با شعار اعتدال و تدبیر برگزار شد ولی ای کاش در سراسر کشور نیز به عنوان یک الگو قرار می‌گرفت تا شاهد برخی حواشی در استان‎ها نباشیم.

نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه دولت به سمت عینیت ببخشدن به رهنمودهای مقام معظم رهبری حرکت می‌کند، تصریح کرد: در مسئله سیاست خارجی  تیم مذاکره کننده با تدبیر و حساب شده عمل و از مسائل و مواضع نظام به خوبی دفاع می‎کند و همچنین در مسائل داخلی نیز با همین قوت حرکت می‌کند که نتظار می‌رود  این مهم در همه جا حاکم شود.

تلاش در مطرح کردن سران فتنه مخالف با شعار اعتدال است

وی با بیان اینکه حضور برخی سران فتنه و فتنه گران در این گونه مراسم‌ها مخالف با شعار اعتدال دولت است تصریح کرد: متاسفانه هنوز برخی‌ها همچنان در دوران فتنه هستند و تلاش می‌کنند سران فتنه را در جامعه مطرح و  شعارهای آن زمان را تکرار می‌کنند که به یقین این موضع گیری‌ها مخالف با شعار اعتدال آقای روحانی است.

امام جمعه شهرکرد با تاکید بر اینکه نباید از این گونه موضع گیری‎ها به آسانی گذر کرد، خاطرنشان کرد: برخی‌ها همچنان بر طبل فتنه‎گری می‎کوبند که نباید نسبت به آن بی تفاوت بود؛ چرا که گاهی یک گوشه‌ای چند نفر حرکتی را شروع می‎کنند و همان شعله ور می‎شود و آسیب جدی را به نظام و کشور وارد می‌کند.

فتنه 88 باید به یک باور عمومی تبدیل شود

حجت‎الاسلام نکونام با تاکید بر اینکه فتنه 88 باید به یک باور عمومی تبدیل شود، تاکید کرد: همه بدانیم اگر نقشه‌ای که دشمنان در سال ۸۸ داشتند و آن فتنه خدایی نخواسته گرفته بود، امروز ما چه وضعی داشتیم؟ آیا وضع کشور ما بهتر از سوریه، عراق و افغانستان بود؟

وی با بیان اینکه بصیرت مردم و عنایت‌های رهبری فتنه 88 را خنثی کرد، به حضور مردم استان چهارمحال و بختیاری در 8 دی ماه اشاره و خاطرنشان کرد: در سال 88 مردم سراسر کشور در 9 دی حماسه ساز شدند اما در استان چهارمحال و بختیاری مردم بصیر و ولایت مدار هشتم دی، 9 دی آفریدند.

حجت‌الاسلام نکونام با تاکید بر اینکه نباید اجازه داده شود برخی مسائل کارهای مطلوب دولت را زیر سوال ببرد، به موضع گیری‌های برخی ها در ارتباط با ائمه جمعه اشاره و خاطرنشان کرد: متاسفانه در مدت اخیر برخی‎ها به خود اجازه داده‌اند که نسبت به ائمه جمعه اظهاراتی را بیان کنند که ناسازگار با شعار و عملکرد دولت است.

ائمه جمعه همواره استقلال داشته و انتقاداتشان نیز بجا بوده است

وی با بیان اینکه ائمه جمعه نان خور هیچ فرد و دولتی نبوده‎اند تاکید کرد: ائمه جمعه در همه زمان ها استقلال خودشان را داشته اند و همیشه دفاعشان و انتقاداتشان به مسائل حساب شده و دقیق بوده و این رویه نیز در همه دولت‎ها وجود داشته است.

نماینده ولی فقیه در استان افزود: اگر کسانی فکر کنند در فلان دولت منافع ائمه جمعه بیشتر بوده و یا در فلان دولت منافع کمتری را داشته‌اند این اشتباه محض است. بنده به عنوان امام جمعه در بسیاری از دولت‎ها حضور داشته‌ام و بیشترین توجه بهاقدامات فرهنگی ائمه جمعه نیز در دولت آقای هاشمی رفسنجانی انجام می‌شد و در هیچ کدام از دولت‌ها به آن میزان به مسائل فرهنگی توجهی نشد.

وی ائمه جمعه را دین مدار دانست و تصریح کرد: ائمه جمعه بر اساس وظیفه دینی و تکلیف الهی عملکرد دولت‌ها را مورد نقد و بررسی قرار می‌دهند و اگر تعریف و یا انتقادی نیز وجود دارد به این دلیل بوده که ائمه جمعه هیچ گاه  نان خور دولت‌ها نبوده‌اند و تنها روزی خود را از جانب پروردگار متعال دریافت می‌کنند.

به گفته وی، بنده در دولت قبل نیز برحسب نیاز و شرایط انتقاد و یا دفاع می کردم و حداقل در همین مدتی که در شهرکرد بودم چندین نوبت شخص آقای احمدی نژاد را مورد خطاب قرار دادم و با صراحت از مواضعی که آن زمان مطرح بود انتقاد کردم و هیچگاه از این مسائل باکی نداشته و ندارم و به حول قوه الهی هم نخواهم داشت.

فرهنگ مصنویت بخش انقلاب است

حجت‎الاسلام نکونام فرهنگ را مصنویت بخش انقلاب دانست و تصریح کرد: اگر در و دیوار این کشور را خشت طلا بگیریم ولی از فرهنگ مردم سالاری، فرهنگ دینی و مردم داری و اصالت‌ها و فرهنگی که برای او انقلاب کردیم خبری نباشد قطعاً بدانید که انقلاب در مسیر خود حرکت نکرده است.

وی با بیان اینکه برپایی مجلس به مناسبت گرامیداشت سالروز حماسه 24 خرداد باید با حفظ ‌ها و فرهنگ انقلابی باشد تصریح کرد: در این گونه مجالس نباید از افرادی استفاده شود که بیایند مسئله‎ای  را مطرح کنند و توپی را در زمین بیاندازند که بعد ده‎ها و صدها نفر دنبال این توپ بدوند و مسائل و مشکلاتی ایجاد کنند.

حجت‌الاسلام نکونام فضای حاکم بر استان را فضای همکاری، تبادل نظر، همفکری، و مشورت در تمام مسائل دانست و گفت:  تمام هم و غم ما انجام وظیفه در راستای رشد و ارتقای استان در همه زمینه‌هاست ولی به این معنا نیست که اگر دغدغه‌ای نسبت به مسائل فکری و فرهنگی داشتیم مطرح نکنیم؛ چرا که دفاع از دغدغه‌های فرهنگی را بر خودمان لازم و وظیفه می دانیم.

captcha