به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، قاسم سلیمانی، استاندار چهارمحال و بختیاری شامگاه چهارشنبه، 28 خردادماه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان ضمن مطلوب ارزیابی کردن اقدامات اخیر فرهنگی در استان، به تشریح برخی از این اقدامات پرداخت و اظهارکرد: اعزام بیش از 7400 زائر به مرقد حضرت امام خمینی(ره) و برگزاری مراسم باشکوه رحلت امام در سراسر استان یکی از اقدامات برجسته در طی مدت اخیر محسوب میشود.
وی ساماندهی و آغاز طرح هجرت در استان را یکی دیگر از اقدامات فرهنگی در راستای بهرهمندی مطلوب قشر جوان از تعطیلات تابستان دانست و گفت: با همکاری سپاه پاسداران، بسیج دانشجویی، دانشگاهها و استانداری برنامه ریزی مناسبی برای حضور موثر و فعال جوانان در پروژههای عمرانی و فرهنگی در سراسر استان صورت گرفته است.
سلیمانی با بیان اینکه در توزیع اعتبارات سال جدید توجه ویژهای به مسائل فرهنگی استان شده است، از تکمیل و افتتاح فرهنگ سرای شهرکرد تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: در سیاست گذاری توزیع اعتبارات توجه ویژهای به مسائل فرهنگی شده است که در همین راستا اعتبار مطلوبی برای تکمیل فرهنگ سرای مرکز استان تخصیص داده شده است.
وی به تعامل دو سویه با نماینده ولی فقیه در استان برای تکمیل مساجد و مصلاهای نیمه تمام استان اشاره و خاطرنشان کرد: در سال جاری شاهد تحولات عظیم فرهنگی، آموزشی و عمرانی در استان خواهیم بود.
سلیمانی ضمن اشاره به شعار سال، فرهنگ را اساس حرکت، توسعه و استقلال جامعه دانست و گفت: تمامی اقدامات و فعالیتهای اقتصادی، عمرانی، اجتماعی و سیاسی در استان با محوریت مسائل فرهنگی رقم میخورد.
وی فرهنگ را اساس یک اقتصاد پویا بیان کرد و گفت: اقتصاد ما در جامعه باید بر اساس عقاید، باورها و ارزشهای دینی و حکومتی باشد بر همین اساس مسئله فرهنگ به مراتب از اقتصاد مهمتر است.
مدیریت جهادی اساس کار فرهنگی است
سلیمانی مدیریت جهادی را اساس کار فرهنگی دانست و با بیان اینکه مدیریت جهادی با پشت میز نشستن محقق نخواهد شد تصریح کرد: مدیر جهادی مدیری است که از نزدیک در جریان پروژهها و طرحهای خود قرار گیرد و یا در پشت اتاق وزیر برای جذب اعتبارات و کشاندن امکانات به استان تلاش کند.
وی با تاکید بر اینکه مدیران ما باید از قدرت چانهزنی و لابیگری قانونی برای جذب اعتبارات و امکانات به داخل استان استفاده کنند، پشت میز نشستن و دل بستن به اعتبارات ملی را مغایر با مدیریت جهادی مدنظر رهبر انقلاب دانست.
استاندار چهارمحال و بختیاری از برخی شیفتگان به خدمت در استان انتقاد کرد و اقزود: متاسفانه افراد تنها شیفته خدمت در استان هستند در حالی که تاکنون هیچ گونه برنامه و طرحی را برای اداره بهتر استان ارائه نکردهاند و تنها به دنبال کسب قدرت و منافع سیاسی هستند.
وی شیفتگان خدمت را آفت بزرگ در مسیر پیشرفت و ارتقای استان دانست و با بیان اینکه این گرو ها تنها به دنبال منافع سیاسی و انتخاباتی خود هستند تصریح کرد: این گونه افراد نه تنها هیچ برنامهای برای پیشرفت و رهایی استان از مشکلات ارائه نکردهاند بلکه تنها به دنبال منافع خاص سیاسی و انتخاباتی خود هستند و به یقین این افراد جز آفت و دردسر هیچ ثمری برای استان نخواهند داشت.
سلیمانی با تاکید بر اینکه استان از تندرویها و افراط گریها سیاسی و حزبی ضربه خورده است، بر ضرورت حفظ هوشیاری کاملا مسئولان استان در برخورد با این جریانات تاکید کرد و گفت: این جریانات در همه دورانها برای استان دردسرساز بودهاند که میطلبد مسئولان استان در مواجه با این گروهها و جریانات هوشیاری و دقت کافی را به خرج بدهند چرا که این مسائل تنها توقعات بی جا را در استان بالا خواهد برد.
انتخاب دکتر روحانی خط بطلانی بر افراط گریهاست
وی با بیان اینکه مردم از افراط گری در کشور خسته شده اند ، انتخاب دکتر روحانی در 24 خرداد را خط بطلانی بر همه این افراطگری ها دانست و گفت: جناح چپ و راست در این کشور دیگر جایگاهی ندارند چرا که مردم از تندروی ها این جناح ها خسته شدهاند و به دنبال اعتدال و آرامش هستند.
سلیمانی معیار چینش مسئولان در استان را بر اساس اعتدال، توانمندی و تجارب آنان دانست و گفت: بنده معاونان خود را از میان افرادی توانمند، معتدل، با تجربه و به دور از هر گونه دیدگاه و تفکر جناحی و سیاسی انتخاب کردهام.
به گفته وی، بنده معاون برنامه ریزی استان را شخصیتی معتدل با 28 سال سابقه کار مرتبط ، معاون سیاسی را با 10 سال کار اجرای در حوزه فرمانداری و بخشداری و معاون عمرانی را فردی متخصص در حوزه عمرانی قرار دادهام.
استاندار چهارمحال وبختیاری بدنه مدیریت استان را عاری از هرگونه نیروی بیتجربه و افراط گر دانست و گفت: تمام مدیران استانی کف سابقه مدیریتی و اجرایی مرتبط با خود را دارا هستند و تمام تلاش من نیز بر انتخاب مدیران بومی و درون سازمانی بوده است.
حل مسئله آب و ایجاد وفاق در بین قومیتها؛ نمونه بارز پایان دادن به اختلافات در استان
وی با بیان اینکه دز طی 6 ماه اخیر به بسیاری از مسائل حاشیهای و اختلافات استانی و فرا استانی خاتمه داده شد، حل کارشناسی مسئله آب و ایجاد وفاق و همدلی در بین قومیت ها را نمونه بارز پایان دادن به این اختلافات در استان دانست.
سلیمانی حذف تونل بهشت آباد و جایگزینی لوله و پمپاژ برای انتقال آب شرب از شهرستان اردل به فلات مرکزی را یک افتخاری بزرگ برای مردم استان دانست و گفت: اگر چه حل این مسئله مهم در سطح کلان ملی اقدام آسان نبود اما خوشبختانه با همدلی و همراهی مسئولان استان این مهم تحقق یافت.
حقانیت چهارمحال و بختیاری در مسئله آب به همگان اثبات شد
وی با تاکید بر اینکه حقانیت چهارمحال و بختیاری در مسئله آب به همگان اثبات شد، تحقق این مهم را بدون منطق و زبان کارشناسی و علمی غیر ممکن دانست و گفت: بنده بارها اعلام کردم که از آوردن مردم در کف خیابانها مخالف هستم و بر حل مشکل از راه کارشناسی تاکید کردم.
به گفته سلیمانی در گذشته حساسیتهای قومی بسیاری بین بختیاری و دهکردیها در استان وجود داشت که این اختلافات و حساسیتهای بیجا نیز با درایت و تدبیر برطرف شد و بر حفظ وحدت در عین کثرت تاکیدشد.