به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، حجتالاسلام والمسلمین محمد نوروزی، امامجمعه اسلامشهر، 30 خردادماه در جمع نمازگزاران شهرستان اسلامشهر در مصلی امام خمینی(ره) ضمن دعوت همگان به رعایت تقوای الهی، اظهار کرد: استکبار جهانی پس از شکست در سوریه به دنبال جبران شکستهای خود در عراق است.
وی ادامه داد: بر اساس حدیثی که از علامه گنجی شافعهای نقل شده است اهل بیت پیامبر اکرم(ص) دارای شش ویژگی هستند که نه گذشتگان و نه آیندگان هیچ یک دارای این خصوصیات نیستند.
حجتالاسلام نوروزی در بخش دیگری از سخنان خود در ارتباط با ویژگیهای مذکور، افزود: داشتن بهترین پیامبر یعنی حضرت محمد(ص)، بهترین وصی، حضرت علی(ع)، داشتن دو پیامبرزاده برتر یعنی، امام حسن(ع) و امام حسین(ع)، داشتن بهترین شهید(حمزه)، داشتن حضرت مهدی(عج) و برقراری حکومت عدل توسط ایشان این شش ویژگی هستند.
امامجمعه اسلامشهر در ادامه با اشاره به شرایط منطقه، تصریح کرد: پیروزی قاطعانه بشار اسد با کسب اکثریت آرا در انتخابات سوریه و در شرایطی که انتخابات در کمال آزادی برگزار شد، سبب شد تا داعش و رهبرانش که از شکستن مقاومت در سوریه قطع امید کرده بودند راهی کشور عراق شوند که از 10 سال پیش به مشکلاتی برخورد کرده بود و این جنایات فجیع را در آنجا راه انداختند.
وی در پایان یادآور شد: لیکن باید بدانند مردم با هدایت مرجعیت عالی عراق پیروز خواهند بود و دشمنان مردم عراق و مستکبران در کشور عراق نیز چیزی جز شکست نخواهند دید.