کد خبر: 1420685
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۶
میلانی تأکید کرد:

آثار تولیدی حوزه هنری باید شاخص و جریان‎ساز باشد

گروه هنر: رئیس حوزه هنری آذربایجان شرقی با بیان اینکه آثار تولیدی حوزه هنری باید شاخص و جریان‎ساز باشد، اظهار کرد: سعی داریم مضامین عاشورا، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در فرم‎های هنری پیشرفته و استاندارد ارائه شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، حسن میلانی، رئیس حوزه هنری آذربایجان شرقی امروز، 31 خرداد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برنامه‏‌های هفتگی حوزه هنری استان به تفکیک واحدهای هنری شامل کارگاه‎های فیلمنامه‎‏نویسی، داستان‌‏نویسی، شعر، تدوین و ادبیات پایداری می‌باشد.
وی همچنین ادامه داد: کارگروه‎های مختلفی نظیر کارگروه ادبیات فولکلور، طنز زنجفیل، فیلم، عکاسی، ‌تصویرسازی و کاریکاتور در سال جاری به‎‌صورت هفتگی تشکیل ‌می‌شود.
میلانی افزود: محفل شعر و موسیقی عاشیقلار نیز شنبه‎های آخر هر ماه برای علاقه‎مندان برگزار می‌شود.
وی توجه به شعار سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» که توسط مقام معظم رهبری نام‌گذاری شده را اولین اولویت حوزه هنری عنوان کرده و گفت: این موضوع مطالبه از بخش فرهنگ را افزایش می‌‌دهد و به همین دلیل اولویت اول حوزه هنری توجه به این شعار است که بخش فرهنگ به‌صورت گسترده‎ای عنوان شده است. 
رئیس حوزه هنری آذربایجان شرقی گفت: از آنجایی‌که حوزه هنری یک نهاد تبلیغی با رویکرد هنری است، سعی دارد زمینه را برای فعالیت هنرمندان فراهم کند.
میلانی با بیان اینکه آثار تولیدی حوزه هنری باید شاخص  و جریان‎ساز باشد، اظهار کرد: همه ما به انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و ارزش‎هایی که الهام گرفته از مکتب عاشوراست توجه می‏‌کنیم و به تولیداتی که این مضامین را در خود جای داده ارزش می‎نهیم؛ لذا سعی داریم که این مضامین در فرم‎های هنری پیشرفته و استاندارد ارائه شود.

captcha