به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، نشست خبری فرزاد هوشیار پارسیان، مدیرعامل برج میلاد امروز 31 خردادماه، با محوریت تشریح برنامههای این یادمان ملی در ماه مبارک رمضان برگزار شد.
وی با بیان اینکه برج میلاد تهران دارای هفت قله مناسبتی: نوروز، ماه رمضان، تعطیلات تابستانی، دهه ولایت، دهه کرامت، محرم و صفر و دهه فجر است، اظهار کرد: برنامههای برج میلاد خانواده محور است و تودههای مردم به عنوان شهروندان شهر اسلامی میتوانند از این خدمات استفاده کنند.
برپایی جشنواره رمضان از 8 تیر تا 10 مرداد
وی به برپایی جشنواره رمضان از هشتم تیرماه تا 10 مردادماه سال جاری، برابر با یکم رمضان تا چهارم شوال اشاره و عنوان کرد: ویژه برنامههای برج میلاد از ساعت 18 تا دو بامداد ویژه تمامی افراد خانواده به تناسب مقاطع سنی مختلف برگزار میشود.
شادیهای حلال در برج میلاد
هوشیارپارسیان با تأکید بر اینکه برج میلاد مرجع نوینی در زمینه شادیهای حلال است، گفت: در تلاش هستیم خود را از شعارزدگی و کارهای تکراری دور و به نوعی مروج شادیهای حلال در ماه خدا باشیم.
وی سبک زندگی، هویت و مدیریت تغییرات فرهنگی را سه راهبرد اصلی در برنامههای یادمان ملی برج میلاد معرفی و عنوان کرد: در بخش سبک زندگی موضوعاتی همچون تربیت شهری و اخلاق شهروندی و همچنین در موضوع هویت به شاخصهایی همچون هویت بومی، ملی و انقلابی و در مدیریت تغییرات فرهنگی موضوع رسانههای جدید و جریانهای نوظهور و کجرویهای فکری را دنبال میکنیم.
استقرار 149 غرفه در جشنواره رمضان برج میلاد
وی از استقرار 194 غرفه با حضور هزار و 400 اپراتور از ساعت 17 تا نزدیک سحر در قالب جشنواره رمضان در برج میلاد خبر داد و گفت: محتوای برنامههای سال جاری نسبت به گذشته 1.3 برابر افزایش داشته است.
ترویج سرگرمیهای مذهبی و بازیهای ایرانی
وی غرفههای بخش سبک زندگی را تغذیه اسلامی، لباسهای ایرانی، چایخانه ایرانی ــ اسلامی، سواد رسانهای، عکس خانه تهران، طب سنتی، طب اسلامی و عطاری ایرانی برشمرد و گفت: امروز شخصیتهای غربی وسایل بازی کودکان ما شدهاند در صورتی که فرهنگ ایرانی، دارای دو هزار و 500 بازی برای اعضای خانواده است. ما سعی داریم در غرفه سرگرمیهای مذهبی و بازیهای ایرانی به معرفی این ظرفیتها بپردازیم.
وی با بیان اینکه بیش از 70 درصد غرفهها رایگان هستند اظهار کرد: 20 غرفه به کودکان، 15 غرفه به سوغات شهرها، پنج غرفه به صنایع دستی، 10 غرفه به انجمنهای خیریه با محوریت کودکان یتیم و بیماریهای صعب العلاج، شش غرفه به غذاهای ایرانی و شش غرفه نیز به افطاریهای ساده اختصاص دارد.
اجرای جشنواره «رمضان میراث مسلمانان»
وی به اجرای جشنواره «رمضان میراث مسلمانان» در برج میلاد اشاره و عنوان کرد: رمضان نقطه اشتراک کشورهای مسلمان است و امسال 10 کشور مالزی، لبنان، پاکستان، اندونزی، ترکیه، ژاپن، سوریه، فلسطین، قزاقستان و قرقیزستان در برج میلاد تهران گرد هم میآیند و به معرفی آئین و سنتهای خود میپردازند.
هوشیارپارسیان از دیگر بخشهای موجود در جشنواره برج میلاد را اختصاص 10 غرفه به آئینهای عشایری برشمرد و گفت: هر شب 100 کودک یتیم از سوی خیران میهمان برج میلاد میشوند و علاوه بر میهمانی افطاری میهمان تشریفاتی برج میلاد در بازدید از طبقات و سازههای برج میشوند.
وی از اختصاص یک طبقه تجاری به غرفههای مذهبی خبر داد و گفت: در نیمه اول ماه رمضان نمایشگاهی از فرشهای قرآنی در برج میلاد برپا و همچنین هر شب یک جز قرآن کریم در این یادمان ملی قرائت میشود.
برپایی سفره نذری امام حسن(ع) و میزبانی از قراء مصری در برج میلاد
هوشیارپارسیان به برپایی سفره نذر امام حسن(ع) از سوی 500 هیئت زنانه به منظور ارائه افطاری عمومی به بازدیدکنندگان از برج میلاد در شب ولادت امام حسن مجتبی(ع) اشاره و عنوان کرد: برج میلاد در ایام ماه رمضان میزبان قراء برجسته مصری نیز میشود.
تعطیلی برج میلاد در شبهای احیا
وی با بیان اینکه برج میلاد در شبهای احیا تعطیل است گفت: برنامه شبهای احیا باید با محوریت مساجد برگزار شود و ما نیز سعی میکنیم با تعطیل کردن برج مردم را به سوی مساجد دعوت کنیم.
مدیرعامل برج میلاد در پایان سخنان خود با بیان اینکه بازدید میهمانان خارجی در اردیبهشت ماه سال جاری، 140 درصد نسبت به گذشته افزایش داشته است گفت: 50 آژانس در تهران با برج میلاد برای دعوت از میهمانان خارجی و بازدید از جشنواره رمضان قرارداد دارند.
وی ساخت حمام خانه ایرانی و دهکده اقوام عشاری را از جمله برنامههای در دست اجرای برج میلاد دانست که در حال تطبیق با طرح جامع است.
یادآوری میشود، در پایان این مراسم از پوستر جشنواره رمضان با حضور مدیرعامل برج میلاد رونمایی به عمل آمد.