کد خبر: 1420816
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۰
رمضان امسال؛

مبلغان مذهبی به مناطق مختلف ایلام اعزام می‌شوند

گروه اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی ایلام از اعزام 500 مبلغ مذهبی در ماه رمضان امسال به نقاط مختلف این استان خبر داد.

حجت‌الاسلام حجت‌الله شریفی‌راد، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، با بیان اینکه به‌مناسبت ماه رمضان 500 روحانی و مبلغ مذهبی به نقاط مختلف این استان اعزام می‌شوند، اظهار کرد: این مبلغان در قالب روحانی مستقر، طرح هجرت و اعزامی از قم در نقاط شهری و روستایی محروم استان ایلام فعالیت می‌کنند.

وی با اشاه به اینکه از این تعداد 150 روحانی و مبلغ مذهبی از قم به استان ایلام اعزام می‌شوند، گفت: همچنین 250 نفر از طلاب و روحانیان خواهر و برادر حوزه‌های علمیه سراسر استان کار تبلیغ را در ایام ماه مبارک رمضان در مناطق مختلف بر عهده دارند و مابقی این افراد نیز روحانیان مستقر در مساجد و حسینیه‌ها هستند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی ایلام افزود: اقامه نماز جماعت، آموزش احکام، برپایی کلاس‌های روخوانی و روان‌خوانی قرآن، اجرای مسابقات فرهنگی، ویژه‌برنامه‌های مناسبتی به‌ویژه در لیالی قدر از جمله فعالیت‌های این مبلغان در استان است.

حجت‌الاسلام  شریفی‌راد با بیان اینکه در اکثر نقاط روستایی استان ایلام روحانی مستقر وجود ندارد، گفت: ماه مبارک رمضان فرصت مناسبی است که این روحانیان با حضور در این مناطق با کار تبلیغی و پاسخ به سؤالات شرعی افراد، بسیاری از مشکلات شرعی و فرهنگی در این مناطق را رفع کنند.

وی توجه ویژه مسئولان را در راستای کمبودهای مختلف فرهنگی در این استان خواستار شد و تصریح کرد: این استان بر اثر کم‌توجهی به مسائل فرهنگی و اختصاص ندادن اعتبارات برنامه‌های فرهنگی، حقیقتاً در معرض خطرات و آسیب‌های جدی قرار دارد و اگر مسئولان در این زمینه فکری نکنند و اقدامات ضربتی را به عمل نیاورند بعدها این مسائل و مشکلات ممکن است تبدیل به یک معضل شود که دیگر نتوان آن را حل و فصل کرد.

captcha