به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، «شیخ علی هاشم السراج»، دبیرکل مجمع آلبیت(ع) سودان، امروز، اول تیرماه، با بیان این مطلب در کنگره بینالمللی سبط النبی امام حسن مجتبی(ع) در سالن اجلاس سران تهران گفت: من امروز به نمایندگی از ملت سودان در این کنگره حضور یافتهام و سلام و درود ملت سودان را که از ظلم و جور وهابیان حمایتشده از سوی طاغوت سعودی و رژیم آلخلیفه رنج میبرند را به شما میرسانم.
شیخ علی هاشم السراج در ادامه افزود: من نمیخواهم تکراری حرف بزنم و در اینجا از مسلمانان میخواهم که در مفاهیم و آموزههای دینی که اهل بیت(ع) آن را تبلیغ کردند، تدبر کنند.
دبیرکل مجمع آلبیت(ع) سودان با تطبیق برخی مفاهیم و اصطلاحات اسلامی تصریح کرد: ماههای عربی 12 ماه است، امامان معصوم(ع) 12 امام هستند، «لا اله الا الله» 12 حرف، محمد رسول الله(ص) 12 حرف و علی ابن ابی طالب(ع) 12 حرف است و این مسئله قداست عدد 12 را نشان میدهد.
علی هاشم السراج همچنین تأکید کرد: در میان ماههای عربی، 2 ماه 5 حرفی دارد که شعبان و رمضان است و در شعبان سالروز ولادت قمر بنی هاشم حضرت عباس(ع)، امام حسین(ع)، حضرت زین العابدین(ع) و حضرت مهدی منتظر(عج) را شاهدیم و در رمضان نیز مناسبتهای مهمی همچون میلاد امام حسن مجتبی(ع)، شب قدر و نزول قرآن و سالروز شهادت امام علی(ع) وجود دارد.
این فعال سیاسی و فرهنگی سودان در ادامه بیان کرد: هنگامیکه رحلت رسول اکرم(ص) نزدیک شد فرمودند: «انى تارک فیکم الثقلین کتاب الله وعترتى اهل بیتى(ع) وانهما لمن یفترقا حتى یردا على الحوض؛ من در میان شما دو چیز بزرگ و وزین میگذارم کتاب خدا و عترتم را و آن دو هرگز از یکدیگر جدا نشوند تا در کنار حوض بر من وارد گردند».
وی تأکید کرد: پیامبر(ص) همچنین فرمود: «یا على خلقت انا و انت من شجرة، فانا اصلها وانت فرعها والحسن والحسین أغصانها فمن تعلق بغصن منها أدخله الله الجنة»؛ رسول اکرم(صلى الله علیه وآله) به امام على(ع) فرمود: «من و تو از یک درختى آفریده شدهایم که من ریشه آن درخت و تو فرع آن هستى و حسن(ع) و حسین(ع) شاخههاى آن هستند، پس هر کس به یکى از آن شاخهها بیاویزد خداى تعالى او را داخل بهشت گرداند».
یادآور میشود، کنگره بینالمللی سبط النبی امام حسن مجتبی(ع) صبح امروز، اول تیرماه، با حضور حجتالاسلام روحانی، رئیسجمهور ایران، و حجتالاسلام اختری، رئیس کنگره و دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) و جمعی از متفکرین و اندیشمندان داخلی و خارجی در محل سالن اجلاس سران آغاز به کار کرد.