کد خبر: 1421399
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۴

اجرای ۱۸ برنامه فرهنگی با رویکرد مدیریت جهادی در لرستان

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان از اجرای ۱۸ برنامه فرهنگی بارویکرد مدیریت جهادی و تحقق نام سال در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام احمدرضا غلامی، معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان دوشنبه، دوم تیر در نشستی در رابطه با برنامه‌‌های این اداره‌کل گفت: برای اجرای صحیح برنامه های فرهنگی و تحقق ارزش‌های معنوی و ایجاد معنویت در جامعه باید نهادها و ادارات مربوطه هم جهت و با هم پوشانی یکدیگر کارها را پیش ببرند.

وی افزود: تعامل در حوزه فرهنگی و دینی باید در اوج باشد تا این ترویج‌ها منجر به تغییر رفتار عمومی در راستای تحقق اهداف نظام شود.

حجت‌الاسلام غلامی با بیان اینکه در برنامه‌های اجرایی باید از تمام ابزار و امکانات، به‌ویژه ابزار هنر بهره برد، تصریح کرد: به‌کارگیری شیوه‌های نوین در تحقق برنامه‌های فرهنگی بسیار اثرگذار و راه‌گشاست.

وی اظهار کرد: اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان با اشراف بر نیازمندی‌های فرهنگی جامعه و جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری اجرای 18 برنامه فرهنگی با موضوعات آموزش سبک زندگی اسلامی، دوره‌های تربیت مربی قرآن، طرح‌‌های جاری انتصاب ائمه جماعات، برگزاری انواع کلاس‌های آموزشی در قالب احکام، عقیدتی و مشاوره‌های مذهبی، اعتقادی را در دستور کار خود قرار داده است.

captcha