کد خبر: 1421646
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۵

کارگاه‌های آموزشی «طب‌الرضا» به صورت هفتگی برگزار می‌شود

گروه سلامت: کارگاه آموزشی رایگان «طب‌الرضا» روزهای چهارشنبه هر هفته در فرهنگسرای فناوری اطلاعات برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) کارگاه آموزشی‌ «طب الرضا» روزهای چهارشنبه هر هفته در فرهنگسرای فناوری اطلاعات برگزار می‌شود. که در این برنامه امید رجبی کبود چشمه، مدرس دانشگاه و عضو انجمن  گیاهان دارویی آمریکا(ASP) به آموزش اصول طب سنتی برگرفته ازکتاب «طب الرضا» می‌‌پردازد.
طب‌الرضا یا رساله‌ ذهبیه کتابی است پزشکی از امام رضا(ع) که بر خلاف کتب دیگر که معمولاً توصیه‌های پزشکی را از میان احادیث ائمه گلچین می‌کنند، وجود مبارک امام رضا(ع) آن را نگاشته‌اند و مجموعه بیانات ارزشمند علمی و پزشکی امام است که در آن با شرح خواص اغذیه و اشربه، راه‌کارهای بهزیستی، بهداشت و سلامت را به انسان می‌آموزد و تکنیک‌های مقابله با بیماری‌ها و آسیب‌های روحی و روانی را مورد نقد و بررسی قرار می‌دهد.
این دوره از چهاردهم تیرماه آغاز می‌شود. براین اساس علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در برنامه یاد شده به فرهنگسرای فناوری اطلاعات واقع در تقاطع خیابان جمهوری اسلامی و کارگر مراجعه و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن : 66902138 تماس بگیرند.

captcha