کد خبر: 1422217
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۷

بیش از ۷۰۰ علاقه‌مند قرآنی در جامعةالقرآن سمنان تحت آموزش قرار می‌گیرند

گروه فعالیت‌های قرآنی: جامعةالقرآن خواهران سمنان بیش از ۷۰۰ نفر از علاقه‌مندان قرآنی در سنین مختلف را تحت پوشش کلاس‌های قرآنی دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، مجتبی نورمحمدی، سرپرست دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان در آستانه ماه مبارک رمضان روز گذشته، 3 تیر در بازدید از جامعةالقرآن خواهران سمنان ضمن تقدیراز فعالیت‌های قابل توجه این مرکز، کار در حوزه قرآن را بسیار مقدس دانست و گفت: همه باید برای فراگیر شدن مفاهیم قرآنی و حضور دستورات آن در جامعه تلاش کنیم که با توجه به نزدیکی ماه مبارک رمضان، استفاده از فیوضات این ماه فرصت خوبی است تا امور قرآنی بیشتری در این ماه انجام شود.

محترم میرحاج، مدیر جامعةالقرآن سمنان نیز ضمن ارائه گزارشی از عملکرد مرکز به بیان برخی مشکلات و کمبودهای آن پرداخت و خواستار توجه بیشتر خانواده‌ها و دستگاه‌های ذی‌ربط به حوزه آموزش قرآن شد و آمادگی مرکز را برای هرگونه تعامل اعلام کرد.

مدیر جامعةالقرآن سمنان با اشاره به اینکه جامعةالقرآن خواهران سمنان در طول سال بیش از 700 نفر از علاقه‌مندان قرآنی را در سنین مختلف و به‌طور دائم تحت‌ پوشش کلاس‌های قرآنی خود اعم از تفسیر، مفاهیم، ترتیل و تجوید و ... دارد، یادآور شد: این افراد زیرنظر بیش از 40 مربی و استاد آموزش می‌بینند که این رقم در ایام تابستان بیشتر می‌شود.

captcha