کد خبر: 1422966
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۶

استعمارگران برای رسیدن به اهداف خود در زمینه جنگ نرم سرمایه‌گذاری می‌کنند

گروه اجنماعی: عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد زاهدان گفت: سلطه‌جویان و استعمارگران برای رسیدن به اهداف خود سرمایه‌گذاری بسیاری را به جنگ نرم‌افزاری اختصاص داده‌اند.

حسین ملاشاهی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: اخیرا کشورهای غربی و استکبار جهانی از شیوه‌های جنگ نرم‌افزاری یا به تعبیری مدیریت بر افکارعمومی استفاده می‌کنند و در این باره  برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای انجام داده‌اند.

ملاشاهی افزود: با توجه به اینکه امروزه شیوه‌های نظامی و لشکرکشی به دیگر کشورها جواب نمی‌دهد به همین منظور این استعمارگران و زورگویان نتیجه کار را در اجرای جنگ‌های نرم‌افزاری می‌دانند.

وی تصریح کرد: سلطه‌جویان و استعمارگران به همین منظور برای رسیدن به این اهداف خود سرمایه‌گذاری بسیاری را به این جنگ نرم‌افزاری اختصاص داده‌اند. وجود انواع و اقسام شبکه‌های ماهواره‌ای و همچنین رسانه‌های نوشتاری بیگانه در تیراژ بالا علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نمایانگر این مدعا است.

ملاشاهی همچنین از وجود و راه‌اندازی انواع شبکه‌ها و سایت‌های اینترنتی علیه نظام اسلامی ایران یاد و اظهار کرد: دشمن برای رسوخ در فکر و اندیشه جوانان آن هم به صورت خیلی ماهرانه و علمی دست به کار شده است. مراکز آموزش عالی و اساتید با آگاهی دادن به قشر دانشجو و آگاه ساختن آنها از تبعات منفی جنگ نرم و همچنین رسانه‌ها می‌توانند در مقابله با این حربه شوم دشمن نقش ارزنده‌ای داشته باشند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد زاهدان در پایان گفت: ایران اسلامی اکنون یکی از کشورهای مهم منطقه محسوب می‌شود و پیشرفت‌های متخصصان در عرصه‌های مختلف علمی و فناوری‌های نوین بسیاری از کشورها را عصبانی و تحت شعاع خود قرار داده است و ملت با وحدت خود و گوش دادن به فرامین مقام معظم رهبری می‌توانند روز به روز به این پیشرفت خود افزونی بخشند که این رمز موفقیت، توسعه و آبادانی است.

captcha