کد خبر: 1423260
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۸

یادواره ۴۴ شهید در شاهرود برگزار شد

گروه اجتماعی: یادواره ۴۴ شهید و شهدای هفتم تیر در شاهرود برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، محمد شعبانی، مدرس دانشگاه امام حسین(ع) شب گذشته، 6 تیر در یادواره 44 شهید شاهرود و شهدای هفتم تیر در این شهرستان اظهار کرد: دشمنان و منافقین از همان ابتدای انقلاب اسلامی با نقشه‌های شوم خود و ترور شخصیت‌های مؤثر انقلاب اسلامی، قصد صدمه زدن و زمین‌گیر کردن ایران اسلامی را داشتند.

به گفته وی عناصر کفر و نفاق در ایران آن زمان با بمب‌گذاری و حملات انتحاری در حزب جمهوری اسلامی، دفتر نخست‌وزیری و به شهادت رساندن شهدای محراب می‌خواستند بنیان انقلاب اسلامی را تضعیف کنند که با هر شهادتی این بنیان مستحکم‌تر شد.

وی شهید سید‌کاظم موسوی از شهدای هفتم تیر را یکی از فرزندان خدوم و ارزشمند شهرستان میامی برشمرد که در فاجعه هفتم تیر 60 به همراه شهید مظلوم آیت‌الله دکتر بهشتی و یاران امام راحل به شهادت رسید.

شعبانی با اشاره به اینکه امروز دیگر مشکلات امنیتی اوایل انقلاب را نداریم، متذکر شد: در دنیا صاحب مکتب امنیتی و دفاعی هستیم و الگوی رفتاری پاسداران، بسیجیان و فرزندان این انقلاب در منطقه خاورمیانه و آن سوی مرزهای ایران اسلامی الگوبرداری شده است.

به گفته وی اسرائیل و هم‌پیمانانش از این الگوبرداری هراس دارند و از اسلام ناب محمدی و فراگیر شدن آن نگران هستند که در این راستا امروز داعش به‌دنبال تجزیه عراق است و بیداری و هوشیاری به‌موقع علمای اهل سنت و روحانیان شیعه و جوانان غیور عراقی این نقشه‌ها را برآب می‌کنند.

گفتنی است؛ شهرستان شاهرود یک هزار و 115 شهید تقدیم اسلام و انقلاب اسلامی کرده است.

captcha