کد خبر: 1423404
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۷
حجت‌الاسلام سعیدی:

شهید بهشتی خدا را معیار و میزان حرکت و خدمت خود قرار داده بود

گروه سیاسی:رییس دانشگده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه امام صادق(ع) مدیریت شهید بهشتی را تکلیف گرا و وظیفه گرا معرفی کرد و گفت: شهید بهشتی هیچ گاه از اخم و ناراحتی کسی دست از خدمت بر نمی‌داشت چرا که او خدا را معیار و میزان حرکت و خدمت خود قرار داده بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجت‎الاسلام دکتر علی سعیدی در همایش گرامیداشت هفتم تیر ماه در مسجد جامع شهرکرد به سخنی از امام راحل در رابطه با شهید بهشتی اشاره کرد و گفت: امام خمینی (ره) فرمود: آنچه که مرا بسیار متاثر کرد و شهادت شهید بهشتی نیز در برابر آن ناچیز بود مظلومیت آن شهید بزرگوار بود.

وی توحید و خداباوری را نقطه برجسته زندگی شهید بهشتی (ره) دانست و افزود: توحید و خداباوری شهید بهشتی او را به مردی بزرگ و با عظمت تبدیل کرد که اکنون از او به عنوان سیدشهدای انقلاب اسلامی یاد می‌شود.

حجت‎الاسلام سعیدی با بیان اینکه شهید بهشتی مدیر به تمام معنای کلمه اسلامی و دینی بود بر الگوگیری مدیران و مسئولان از آن شهید والامقام تاکید کرد و گفت: شهید بهشتی اهل بیلان کاری، گزارش دهی و پروندسازی و آماردهی دروغین و غیر واقعی نبود بلکه او خداباور را سرلوحه کار خود قرار داد و به واسطه این اعتقاد نیز تمدن غربی را زیر سوال برد.

وی با بیان اینکه شهید بهشتی به آیه 38 سوره حج که می‌فرماید: «إِنَّ اللَّهَ یُدَافِعُ عَنِ الَّذِینَ آمَنُوا إِنَّ اللَّهَ لَا یُحِبُّ کُلَّ خَوَّانٍ کَفُورٍ؛ خدا از کسانی که ایمان آورده اند دفاع می کند، و خدا خیانتکاران ناسپاس را دوست ندارد» ایمان و اعتقاد راسخ داشت تصریح کرد: شهید بهشتی در جواب به تهمت‌ها و دروغ های وارد شده خود می‎گفت: من برای خدمت و تلاش در راه خدا برگزیده شده‌ام بنابراین وقت ندارم که خودم را به کارهای حاشیه‌ای مشغول کنم خدا همان گونه که من وظیفه را انجام می دهم ،وظیفه خودش را در قبال مظلومان انجام خواهد داد.

حجت‎الاسلام سعیدی مدیریت شهید بهشتی را تکلیف گرا و وظیفه گرا معرفی کرد و گفت: شهید بهشتی هیچ گاه به دنبال به به و چه چه دیگران نبود و از اخم و ناراحتی کسی دست از خدمت بر نمی‌داشت چرا که او خدا را معیار و میزان حرکت و خدمت خود قرار داده بود.

وی بهشتی را بصیر، زمان شناس و دشمن شناس دانست و گفت: بهشتی به خوبی جبهه نفاق و دورویی را شناخت و فهمید که حرف عمل آنها با هم سازگار نیست و دست به افشاگری آنها زد.

حجت‌الاسلام سعیدی قانون اساسی تنظیم شده به دست شهید بهشتی را مدال افتخار شیعه بیان کرد و گفت: شهید بهشتی و یارانش بعد ار رفراندوم تعیین حکومت انقلاب و نظام اسلامی را با تصویب قانون اساسی تثبیت و استحکام بخشیدند.

وی با بیان اینکه نظریه ولایت فقیه به واسطه بصیرت و هوشیاری شهید بهشتی در قانون اساسی تصویب شد، تصریح کرد: شهید بهشتی در جریان تصویب قانون اساسی با یک جدال احسن، منطقی و عالمانه افکار عمومی را در ارتباط با جایگاه ولایت فقیه اغناء کرد و کار بزرگی را در حق این نظام انجام داد.

حجت‌الاسلام سعیدی به برخی اظهار نظرها در ارتباط با جایگاه ولایت فقیه اشاره و خاطرنشان کرد: برخی ها ولایت را تنها موجب حفظ اسلامیت نظام می‌دانند در حالی که این حرف از پایه غلط است چرا که رهبری هم اسلامیت و هم جمهوریت نظام را صیانت خواهد کرد.

وی با طرح این سوال که چه کسی از حق و آراء مردم در فتنه 88 دفاع کرد؟ افزود: ولایت فقیه حافظ جمهوریت نظام است و نمونه بارز آن در فتنه 88 و جریانات دیگر انقلاب مشهود است.

captcha