کد خبر: 1423811
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۹
ویژه کارکنان؛

مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه علوم‌ پزشکی اراک آغاز شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسابقات قرآن و عترت ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اراک دقایقی پیش در بخش بانوان آغاز شد.

الهام زینلی، مسئول اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم‌ پزشکی اراک در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: این دانشگاه به‌مناسبت ماه مبارک رمضان اقدام به برگزاری مسابقات قرآن و عترت ویژه کارکنان، همسران و فرزندان آن‌ها کرده است.

وی با بیان اینکه این مسابقات در 4 رشته و در دو گروه آقایان و بانوان برگزار می‌شود، اظهار کرد: در این مسابقات شرکت‌کنندگان در رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل و حفظ قران کریم و اذان با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

زینلی با بیان اینکه این مسابقات در راستای گسترش فعالیت‌های فرهنگ قرآنی و آشنایی افراد با نحوه کاربردی‌سازی آموزه‌ها و مفاهیم والای قرآن در زندگی فردی و اجتماعی برگزار می‌شود، عنوان کرد:‌ قرآن کریم کتاب روشنگری و هدایت‌گری است که برنامه‌های مختلفی را برای بهره‌مندی از زندگی بهتر ارائه می‌دهد؛ لیکن ترویج سبک زندگی قرآنی مهم‌ترین هدف برگزاری این مسابقات است.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه مسابقات قرآن ویژه بانوان امروز، 10 تیر برگزاری می‌شود، یادآور شد: آقایان نیز فردا، یازدهم تیر‌ در این دوره از مسابقات با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

captcha