کد خبر: 1424276
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۱
به میزبانی زنجان؛

فراخوان سومین جشنواره «محیط زیست در آموزه‌های رضوی» اعلام شد

گروه اندیشه: دبیر اجرایی سومین جشنواره منطقه‌‌ای «محیط زیست در آموزه‌های رضوی» از اعلام فراخوان این جشنواره در استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل، کردستان و زنجان خبر داد.

امجد باقری، دبیر اجرایی سومین جشنواره منطقه‌ای «محیط زیست در آموزه‌های رضوی» در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، با اشاره به این‌که جشنواره‌های امام رضا(ع) هر سال همزمان با دهه کرامت در کشور برگزار می‌شود، گفت: این جشنواره‌ها با هدف ترویج آموزه‌های رضوی در ابعاد مختلف زندگی برگزار می‌شود و امسال نیز دوازدهمین دوره این جشنواره‌ها در سطح کشور به اجرا درمی‌آید.

وی افزود: با توجه به این‌که در تاریخ اسلام به این موضوع اشاره شده است که امام رضا(ع)، ضامن آهو هستند، روز ولادت این امام همام، به‌عنوان روز محیط‌بان نام‌گذاری شده است و به همین منظور در طول سه سال اخیر، سازمان حفاظت از محیط زیست نیز به این حوزه وارد شده است.

دبیر اجرایی سومین جشنواره منطقه‌ای «محیط زیست در آموزه‌های رضوی» با بیان این‌که در جهت برگزاری برنامه‌های جشنواره امام رضا(ع) در کشور، مناطق پنج‌گانه‌ای تعریف شده است، اظهار کرد: استان زنجان به همراه استان‌های آذربایجان‌غربی، آذربایجان‌شرقی، اردبیل و کردستان، در قالب منطقه 4 تقسیم بندی شده و این گروه در طول سه سال اخیر اقدام به برگزاری جشنواره منطقه‌ای «محیط زیست در آموزه‌های رضوی» کرده‌اند.

باقری عنوان کرد: این جشنواره‌ها در طول دو سال اخیر به ترتیب در استان‌های آذربایجان‌غربی و آذربایجان‌شرقی برگزار شده و امسال استان زنجان به‌عنوان میزبان برگزاری این جشنواره فعالیت می‌کند.

این مسئول ادامه داد: قالب اصلی ارسال آثار به جشنواره‌های امام رضا(ع) مناطق پنج‌گانه کشور، عکس و پوستر بوده و استان زنجان به‌عنوان قالب فرعی جشنواره «محیط زیست در آموزه‌های رضوی»، خاطره‌نویسی را انتخاب کرده است.

دبیر اجرایی سومین جشنواره منطقه‌ای «محیط زیست در آموزه‌های رضوی» با تأکید بر این‌که شرکت‌کنندگان در این جشنواره می‌توانند تا 20 تیر آثار خود را به دبیرخانه ارسال کنند، اظهار کرد: شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را در قالب خاطره تلفیقی از محیط زیست و آموزه‌های رضوی به دبیرخانه ارسال کنند.

باقری یادآور شد: مراسم اختتامیه این جشنواره، همزمان با 12 شهریورماه امسال برگزار می‌شود و در کنار تجلیل از برگزیدگان، محیط‌بانان برتر منطقه 4 کشور نیز مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

captcha