کد خبر: 1424696
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۵

۶۷ بقعه متبرکه؛ برگزار کننده طرح نشاط معنوی در خوزستان

گروه اجتماعی: طرح نشاط معنوی در ۶۷ بقعه استان خوزستان در قالب طرح تابستانه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، طرح نشاط معنوی بقاع متبرکه استان با هدف بکارگیری کامل اوقات فراغت دانش‌آموزان و استفاده از ظرفیت بقاع برای فعالیت‌های فرهنگی برگزار می‌شود.

طرح نشاط معنوی بقاع متبرکه در سه مقطع تحصیلی ابتدایی، راهنمایی و متوسطه برگزار می‌شود. مهم‌ترین موضوع در این طرح آموزش صحیح‌ مبانی قرآن کریم است که در کنار آن به موضوعات احکام و مسائل اعتقادی نیز پرداخته می‌شود.

50 مبلغ از استان قم برای مربی‌گری در این طرح حضور دارند که 67 بقعه متبرکه استان خوزستان طرح نشاط معنوی تابستانه را برگزار می‌کنند.

یادآور می‌شود، سال گذشته 2 هزار و 300 نفر در این طرح شرکت داشتند. با توجه به اتخاذ برنامه‌های متنوعی که در سال جاری صورت گرفته است این طرح امسال شاهد حضور بیش از 2هزار و هفتصد نفر خواهد بود.

captcha