کد خبر: 1424840
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۲
منتخب مردم اراک در خانه ملت تأکید کرد:

لزوم توجه به تفسیر قرآن و نهج‌البلاغه توسط پژوهشگران/ برخورداری از امکانات الکترونیکی در مباحث قرآنی

گروه فعالیت‌های قرآنی: عباس رجایی با اشاره به اینکه تفسیر قرآن و نهج‌البلاغه ‌باید توسط پژوهشگران مورد توجه قرار گیرد، افزود: پژوهش و تحقیق در این راستا از بروز لغزش جوانان و نوجوانان می‌کاهد.

عباس رجایی، منتخب مردم اراک و کمیجان و خنداب در خانه ملت در راستای انجام پژوهش‌های قرآنی در جامعه امروزی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: قرآن، به‌عنوان کتابی گویا تمامی برنامه‌های زندگی را در دل خود جای داده که با وجود پژوهشگران این حوزه استخراج و به‌عنوان مرجعی مدون و کاربردی در اختیار عموم مردم قرار گیرد.

وی قرآن را کتابی به‌عنوان یک برنامه زندگی برای تمامی عصرها و نسل‌ها عنوان کرد و گفت: انسان‌ها با توجه به میزان درک و فهم خویش از مبانی ناب قرآنی استفاده کرده و از سرچشمه زلال آیات الهی بهره‌مند می‌شوند.

رجایی با بیان این مطلب که قرآن از نکات بسیار عمیق و نغز برخوردارست که تنها امامان معصوم توان استفاده از تمامی مفاهیم آن را دارا هستند، اضافه کرد: بی‌شک انس و الفت با کلام الهی انسان را در مسیر رشد و تکامل قرار داده و انسان با توجه به ظرفیت و توان خویش از نکات نغر و الهی آن بهره‌مند می‌شود.

پژوهش‌ در زمینه علوم قرآنی؛ خدمتی شایسته به جامعه

وی در ادامه سخنان خویش پژوهش در زمینه علوم قرآنی را خدمتی شایسته و مورد پسند حضرت حق دانست و اظهار کرد: پژوهشگران با ارائه مقالات به‌روز در این زمینه از ورود هجمه فرهنگی دشمنان می‌کاهند؛ لذا از این طریق می‌توانیم در مقابل هجمه شوم و فتنه‌های بی‌شمار بیگانگان ایستاده و از ارزش‌های اسلام دفاع کنیم.

این مقام مسئول از اجرایی شدن طرح‌هایی در قالب توسعه فرهنگ قرآنی در رشته‌های روخوانی، روان‌خوانی، قرائت و حفظ ابراز رضایت‌مندی کرد و افزود: خوشبختانه با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در این رشته‌ها خدمات ارزنده و قابل‌توجهی شکل گرفته است.

ابراز نارضایتی از برگزاری دوره‌های تفسیر قرآن و نهج‌البلاغه توسط پژوهشگران

وی همچنین به برگزاری دوره‌ها تفسیر در زمینه مباحث قرآنی و نهج‌البلاغه تأکید و از روند توسعه این رشته‌ها در کشور ابراز نارضایتی کرد و گفت: تفسیر قرآن و نهج‌البلاغه شریف باید توسط پژوهشگران مورد توجه قرار گیرد؛ چراکه پژوهش و تحقیق در این راستا از بروز لغزش جوانان و نوجوانان می‌کاهد.

رجایی‌ مطرح شدن سؤال و پژوهش در علوم مختلف را زائیده و خمیرمایه ذهن کاوشگر جوانان برشمرد و اضافه کرد: با توجه به ازدیاد و فرفکنی فرق مختلف، شبهات و القاعات بسیار لازم و ضرووری است که پژوهش در زمینه‌های گوناگون علوم قرآنی و دینی مورد توجه قرار گیرد.

منتخب مردم اراک در ادامه افزود: دشمن به‌منظور تخریب اذهان نوجوانان و جوانان از تمامی امکانات در راستای ترویج فرق شیطانی استفاده می‌کند؛ از این‌رو تحقیق و بررسی مفاهیم و معانی بلند کلام وحی از بروز چنین خطر بزرگی جلوگیری کرده و از آسیب جسمی، روحی و روانی آنان جلوگیری می‌کند.

رجایی اضافه کرد: پژوهش‌های قرآنی باعث می‌شود تا فاصله میان خدا و بندگان از بین رفته وانس و الفت هرچه بیشتر بین خالق و معبود ایجاد شود؛ بنابراین جوانان با گام نهادن در این مسیر روحانی پاسخ سؤالات خویش را می‌گیرند و در برابر تهاجمات فرهنگی و دینی دشمنان با توام قوا ایستادگی ‌می‌کنند.

لزوم بهره‌مندی از کلاس‌های تفسیر قرآن در نقاط شهری و روستایی

وی ضمن تأکید بر لزوم بهره‌مندی از کلاس‌های تفسیر در تمامی نقاط شهری و روستایی گفت: برنامه‌ریزی در این حیطه باید با دقت کافی انجام پذیرد و این مهم از تمامی زوایا مورد بررسی و تحلیل قرار گیرد.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در پایان، فضای نظام برای پرداختن به مباحث دینی و قرآنی را بسیار مناسب عنوان کرد و افزود: خوشبختانه امروز امکانات قوی در حوزه الکترونیک در اختیار داریم که با استفاده از آن می‌توانیم به امور پژوهشی در این زمینه پرداخته و افراد علاقه‌مند را به این عرصه وارد کنیم.

captcha