کد خبر: 1425374
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۷
همزمان با ماه مبارک رمضان؛

50 مبلغ به نقاط مختلف شهرستان خوسف اعزام شدند

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی خوسف با بیان اینکه همزمان با ماه مبارک رمضان 50 مبلغ به نقاط مختلف شهرستان خوسف اعزام شده‌اند، گفت: برگزاری نشست‌های پرسش و پاسخ و ارائه مشاوره دینی از دیگر برنامه‌های موردنظر در این ماه است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام علیرضا عزیزی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی خوسف امروز، 12 تیر در جمع اصححاب رسانه  با بیان این که ابتدای ماه رمضان رحمت پروردگار بوده و وسط آن برای بندگان مغفرت است و آخر این ماه برای بندگان برکت پاکی از گناه را به همراه دارد، گفت: خداوند ماه رمضان را ماه بخشش بندگان و در غل و زنجیر کردن شیطان قرار داده است.



وی با بیان این که خداوند در ماه مبارک رمضان به انسان اجازه می‌دهد با توبه از گناهان بتواند دنیا را مزرعه‌ای برای کسب معنویات در آخرت قرار دهد، بیان کرد: بندگی خداوند و پی بردن به فلسفه خلقت آدمی یکی از مهم‌ترین برکات ماه مبارک رمضان در زندگی انسان‌ها است.



رئیس اداره تبلیغات اسلامی خوسف با بیان اینکه همزمان با ماه مبارک رمضان 50 مبلغ به نقاط مختلف شهرستان خوسف اعزام شده‌اند، ادامه داد: برگزاری نشست‌های پرسش و پاسخ، ارائه مشاوره دینی، پاسخ‌گویی به مسائل دینی مردم، اقامه نماز، برگزاری کارگاه‌های آموزشی تفسیر و تلاوت قرآن کریم و تبیین رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص سبک زندگی دینی و نقش گروه‌های مختلف در تحقق این نوع از سبک زندگی مهم‌ترین محورهای فعالیت های تبلیغی مبلغان هستند.



عزیزی با بیان اینکه همزمان با ماه مبارک رمضان کرسی‌های تلاوت و روخوانی قرآن کریم به صورت روزانه در بقاع متبرکه و مساجد شهرستان خوسف برگزار می‌شود، گفت: در ایام ماه مبارک رمضان 80 محفل روخوانی و تلاوت قرآن کریم در شهرستان خوسف برپا شده است.



وی با بیان این که تبلیغات اسلامی در شهرستان خوسف هم مانند سایر نقاط استان اقدام به برگزاری برنامه های اوقات و فراغت در شهرها و نقاط روستایی کرده است، بیان کرد: در حال حاضر هشت پایگاه فعال در زمینه اوقات فراغت ، مشغول پر کردن برنامه‌های اوقات و فراغت جوانان، نوجوانان و گروه‌های سنی مختلف هستند.



رئیس اداره تبلیغات اسلامی با بیان این که در حال حاضر تبیین مسائل اعتقادی و بصیرت افزایی با توجه به شرایط منطقه برای جوانان و نوجوانان در اولویت هستند، گفت: همزمان با ماه مبارک رمضان کارگاه‌های آموزشی در زمینه مسائل اعتقادی و بصیرت‌افزایی برای جوانان و نوجوانان در پایگاه‌های اوقات فراغت با حضور مبلغان برجسته برگزار شده است.

captcha