کد خبر: 1425382
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۱

حضور کارکنان سپاه ابهر در طرح تربیت حفاظ قرآن

گروه فعالیت‎های قرآنی: مسئول روابط عمومی سپاه ناحیه ابهر گفت: ۸۰ نفر از کارکنان این مجموعه از اول ماه مبارک رمضان در طرح تربیت حافظان قرآن حضور یافته‎اند.

محمدعلی مرادی، مسئول روابط عمومی سپاه ناحیه ابهر در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، با اشاره به برگزاری ویژه‌برنامه‎های ماه مبارک رمضان توسط سپاه در ابهر، اظهار کرد: با توجه به این‌که ماه مبارک رمضان به بهار قرآن ملقب شده است، برای بهره‎مندی هرچه بیشتر از فیوضات آن، کلاس‏‌های تفسیر سوره مبارکه جمعه روزهای زوج در این مجموعه برگزار می‌شود.
وی، برپایی جلسات اخلاق را از دیگر برنامه‎های این مجموعه عنوان کرد و گفت: بدون تردید، تعالی اخلاق فردی و اجتماعی، نقش مؤثری در پیشبرد اهداف عالی نظام دارد که ماه رمضان به نحو احسن این فرصت را فراهم آورده است.
مسئول روابط عمومی سپاه ناحیه ابهر خاطرنشان کرد: همچنین محافل انس با قرآن کریم با حضور قاریان برجسته شهرستانی و استانی در ماه مبارک رمضان در سپاه ابهر دایر است.
مرادی با اشاره به برگزاری طرح تربیت حافظان قرآن کریم، متذکر شد: اجرای این طرح در بین بسیجیان پایگاه‏های مقاومت، حافظان جزء 30 قرآن کریم، کارکنان و سربازان وظیفه از اول ماه مبارک رمضان آغاز شده و تا بهمن امسال اجرای آن ادامه خواهد داشت.
وی گفت: تاکنون در این طرح 80 نفر حضور یافته‎اند که برای تثبیت محفوظات آنان، هر 10 روز یک‌بار یک آزمون برگزار می‌شود و در خاتمه آزمون نهایی همزمان با بهمن امسال در ابهر برگزار خواهد شد.
این مقام مسئول در پایان یادآور شد: امید می‌رود با اجرای این برنامه، گامی در جهت تعالی فرهنگ قرآنی در این مجموعه برداشته و بتوانیم بدین وسیله افراد را در مسیر سعادت اخروی قرار دهیم.

captcha