کد خبر: 1425622
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۵

برگزاری محفل انس با قرآن در دانشگاه آزاد دزفول

گروه فعالیت‌های قرآنی: به مناسبت ماه رمضان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول ۱۵ تیر میزبان محفل انس با قرآن خواهد بود.

علیرضا یوسفی‌کیا، مسئول دارالقرآن دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اظهار کرد: به مناسبت ماه رمضان محفل انس با قرآن کریم در این واحد دانشگاهی برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: یکشنبه 15 تیر پس از اقامه نماز ظهر و عصر مسجد موعود دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول میزبان این محفل قرآنی خواهد بود.

یوسفی‌کیا گفت: علی زمانی‌راد، نفر اول مسابقات اداره اوقاف و امور خیریه استان خوزستان و دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی دزفول به عنوان قاری در این محفل حضور خواهد داشت.

مسئول دارالقرآن دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول بیان کرد: این محفل قرآنی به منظور انس بیشتر با کلام خداوند و بهره‌مندی از فضای معنوی ماه رمضان، با حضور اساتید و کارکنان این دانشگاه همراه خواهد بود.

captcha