کد خبر: 1425891
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۶

برپایی نشست ادبی «قصص قرآنی» ویژه کودکان در ابهر

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ابهر گفت: همزمان با ماه رمضان، نشست ادبی «قصص قرآنی» ویژه کودکان در ابهر برگزار می‌شود.

حجت‎الاسلام والمسلمین حسن ناصری، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ابهر در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، با اشاره به برخی ویژه برنامه‎های ماه رمضان در این دستگاه فرهنگی، گفت: با توجه به این‌که ماه رمضان، ماه تابش نور قرآن بر قلوب روزه‎داران است، در همین باره شش محفل انس با قرآن کریم در طول این ماه ویژه روزه‎داران ابهری دایر خواهد بود.

وی ادامه داد: همچنین نشست ادبی «قصص قرآنی» ویژه کودکان در فرهنگ‌سرای نور ابهر برگزار شده و در کنار آن طرح قرآنی 1448 با محوریت سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی نیز به‌اجرا درمی‌آید.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ابهر با اشاره به برگزاری کارگاه‌های تدبر در قرآن در این شهرستان، عنوان کرد: این کارگاه به بررسی سوره مبارکه نور اختصاص دارد که به مدت 12 روز برگزار شده و حضور برای عموم در این کارگاه‌ها آزاد است.

حجت‎الاسلام ناصری از برپایی نمایشگاه خوشنویسی با محوریت کتابت آیات قرآن در این دستگاه فرهنگی خبر داد و گفت: کارگاه نقد و بررسی فیم کوتاه با محوریت موضوعات دینی و قرآنی نیز در طول ماه رمضان در بین اهالی فرهنگ و هنر این شهرستان برگزار می‌شود.

وی با بیان این‌که ادبیات، نقش بارزی در شناساندن ابعاد مغفول ماه مبارک رمضان داشته است، بیان کرد: در همین باره عصر شعر «قرآن و رمضان» در شهرهای هیدج و ابهر برپا می‎شود.

این مسئول در پایان مسابقه «قرآن بخوانید، جایزه بگیرید»، ایستگاه نقاشی، اجرای مسابقات کتبی قرآن و برپایی نمایشگاه کتب علوم قرآنی را از دیگر برنامه‎های این دستگاه فرهنگی در طول ماه رمضان دانست و یادآور شد: کارگاه بررسی الحان موسیقی سنتی و قرآنی به مدت 2 روز در بین اهالی ابهر برگزار می‎شود.

captcha