به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، محمد نورینیا، معاون اداره مخطوطات سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی گفت: در این طرح، 200 دانشآموز دبستان پسرانه به همراه آموزگاران خود با خطوطی ابتدایی، هریک بخشی از آیات قرآن کریم را کتابت کردهاند که به همت آموزش و پرورش ناحیه 6 مشهد، صحافی و به دست نمایندگان این کاتبان به کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی اهدا شده است.
وی با بیان این که این قرآن سیزدهم رجب، همزمان با سالروز میلاد امام علی(ع)، به شیوه رسمالخط عثمانطه به نگارش درآمده است، افزود: پیش از این نیز چندین نمونه از قرآنهایی که به صورت گروهی به کتابت درآمده است، به این مرکز اهدا شده بود که این قرآن از آن جهت که کاتبان آن را کودکان تشکیل میدهند، در نوع خود جالب توجه است.
نورینیا با اشاره به پیشرفت صنعت چاپ در عصر کنونی، اقدام به کتابت قرآن در این عصر را ناشی از عشق به قرآن دانست و بیان کرد: دوستداران اهلبیت(ع)، با پیروی از کلام نورانی رسول اکرم(ص) که «انی تارک فیکم الثقلین کتابالله و عترتی»، پیرامون این دو محور و میراث ماندگار پیامبر(ص) هنرنمایی کردهاند.
وی در ادامه گفت: آستان قدس رضوی دارای بزرگترین گنجینه قرآنی جهان است و قرآنهای منسوب به ائمه اطهار(ع)، همچون قرآنهای منسوب به دست خط مبارک امام علی(ع)، امام حسن(ع)، امام حسین(ع)، امام سجاد(ع) و امام رضا(ع) در صدر این گنجینه قرار دارد.
محمد دائمی، مدیر و مجری این طرح نیز با اشاره به حدیثی از حضرت علی(ع) که «قلب کودک و نوجوان مانند زمین کاشته نشدهایست که آمادگی پذیرش هر بذری را دارد»، یکی از اهداف این کار را مشارکت در یک عمل معنوی و تأثیرات روحی آن بر دانشآموزان ذکر کرد و ادامه داد: ایجاد موج قرآنی، براساس فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه قرآن را با جان مردم بیامیزید، از دیگر اهداف اجرای این طرح بود.
وی در ادامه رسیدن به تربیت عملی و حرکت به سوی نهادینه کردن فرهنگ قرآن در بین دانشآموزان و معلمان در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی را از دیگر اهداف اجرای این طرح برشمرد.